úterý 26. prosince 2017

Dvě děsivá proroctví Baby Vangy na rok 2018: Tohle navždy změní celý svět!





Bulharská věstkyně Baba Vanga věděla, o čem mluví. Její věštby se pomalu, ale jistě naplňují... Co se stane v roce 2018?
Konec roku je tady a s ním se nabízí otázka, co asi lidstvo a celou planetu čeká v tom příštím. Rok 2018 klepe na dveře a s ním i dvě události, které Baba Vanga za svého života předpověděla právě na tohle období, a které by podle její věstby měly změnit nejen svět, ale dokonce i vesmír! Co se má stát?


Baba Vanga je přesvědčena o tom, že v následujícím roce lidstvo objeví ve vesmíru nový život. A překvapivě to nemá být ani tak daleko. Neznámé cosi má být na sousedící planetě sluneční soustavy! Venuše by tak podle věštkyně měla být místem, kde se možná konečně ukáže, že v tom vesmíru vážně nejsme sami.
Druhá událost se týká už přímo planety Zemi a nutno podotknout, že se k ní schyluje už delší dobu a zatím to opravdu vypadá, že se v tomto případě Baba Vanga trefila přímo do černého. Respektive spíše do čínského! Podle jejích teorií bude rok 2018 zlomový pro Čínu, která se stane největší světovou velmocí a trumfne tak z hlediska obchodu a ekonomiky dosud vedoucí Spojené státy.


Tak co, souhlasíte s Babou Vangou?