pondělí 29. ledna 2018

Osmany Laffita vymění luxus za péči o sedm dětí: "Bude to peklo!"





V premiérovém dílu Výměny manželek budou diváci sledovat, jak se dokáže návrhář Osmany Laffita postarat o rodinu se sedmi malými dětmi. Lucka se na druhé straně bude muset přizpůsobit naprosto odlišnému životnímu stylu.
Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme netradiční rodinu z Nižboru, kterou tvoří slavný módní návrhář Osmany Laffita (50) a jeho přítel Guy (49).

Na druhé straně se seznámíme s Luckou (35), Davidem (35), dcerami Soňou (18), Lucií (6), Kristýnou (5) a syny Davidem (12), Jakubem (14), Michalem (10) a Filípkem (10 měsíců), kteří žijí v Chotusicích.







Osmany s Guyem jsou spolu už 24 let, žijí v naprosto pohádkovém domě a mají šťastný a pohodlný život. Oproti tomu rodina z Chotusic žije v menším domě a vychovává sedm dětí. Peněz tedy není nazbyt, tatínek navíc s chodem domácnosti příliš nepomáhá.


Když Lucie přijede před brány svého náhradního domova, bude v šoku. A to největší překvapení ji čeká až uvnitř. Z luxusně vybaveného domu nebude mít slov. Z míry ji vyvede i fakt, že bude obývat dům slavného návrháře, který ji zastoupí u ní doma.