úterý 20. února 2018

Pořád rozdávám rány! Stallone se vyjádřil ke své "smrti"




Sylvester Stallone utnul zvěsti o své smrti, které se šířily na sociálních sítích. Jedná se o jeho druhou "smrt" za poslední dva roky, o níž se šířily zprávy internetem. Drby o smrti herecké hvězdy fanoušky v pondělí pěkně vyděsily. Herec sám je totiž živ a zdráv a připravuje další boxerský snímek.
"Prosím ignorujete tyhle hlouposti. Jsem naživu, je mi dobře, jsem šťastný a zdravý. Pořád rozdávám rány," nechal se slyšet na svém Instagramu. O několik hodin později sdílel další fotky.



Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),



K zvěstem o jeho úmrtí se vyjádřil i Stalloneův bratr Frank. "Drby o smrti mého bratra jsou lživé. Kdo se zvrácenou dementní myslí může takové věci sdílet? Takoví lidé jsou mentálně nestabilní a nezaslouží si místo v lidské společnosti," sdělil na svém Twitteru.

Jedná se o druhý podobný útok na herce za poslední dva roky. Zprávy o jeho smrti jako následek rakoviny prostaty se rozšířily prostřednictvím Facebooku. Poslední podobnou zprávu o své smrti Stallone ignoroval, tentokrát však zvěsti pohoršily i jeho rodinu.

Stallone zdaleka není jedinou hvězdou, kterou internet podobným způsobem "pohřbil". V roce 2016 se například rozšířila zpráva, že rapper a herec Jaden Smith (syn herce Willa Smitha) spáchal sebevraždu. Zpráva měla být nevinným vtípkem.


S podobnými zprávami se za svého života potýkal i zpěvák Chester Bennington, frontman skupiny Linkin Park, kterého fanoušci na Twitteru "pohřbili" hned několikrát. Když v druhé polovině loňského roku opravdu spáchal sebevraždu, většina fanoušků si ze začátku myslela, že se jednalo rovněž o hoax.