úterý 20. února 2018

Zemřel Stallone, hlásí sociální sítě. Minule to herec popřel




Sociální sítě zaplnily zprávy, ve kterých se lidé loučí se Sylvestrem Stallonem. Fámy o skonu oblíbeného herce se znovu šíří světem, bizarní hoax se objevil už před 18 měsíci a nyní znovu hýbe společností.
Během loňského září se na Facebooku rozšířila zpráva, že byl Sylvester Stallone nalezen mrtev ve svém domě v Los Angeles. Později se ukázalo, že hoax rozšířil portál, který falešné zprávy o smrti celebrit rozšiřuje velmi často.


Po roce a půl přišla další zpráva o smrti Stalloneho, která je opět falešná. Sly měl údajně umřít na rakovinu prostaty. Na Twitteru se okamžitě objevily obrázky vyjadřující soustrast rodině údajně zesnulého herce.

Tentokrát ale někteří z uživatelů postupovali opatrněji a vzájemně pátrali po pravdě. "Je Sylvester Stallone mrtvý, nebo Facebook zase lže," sdílel jeden z uživatelů.

Další už díky minulé zkušenosti zprávu rovnou odmítli. "Takže morbidní hoaxy zase začaly!! Sylvester Stallone NENÍ mrtvý!!!!" napsala Barbara C., na Twitteru.


"Vždy bude šampion! Sylvester Gardenzio Stallone zemřel dnes brzy ráno kvůli rakovině prostaty, kterou trpěl, ale držel ji v tajnosti, to ale nemohl dělat až do konce. Odpočívej v pokoji!"

"O můj bože, myslel jsem, že Sylvestr Stallone umřel!! Nenávidím internet," nechal se slyšet uživatel Dylan.


Zprávu o svém úmrtí vyvrátil v prvním případě Stallone ve chvíli, kdy sdílel fotku, na které pózuje se Sergejem Kovzalevem.

A ani v tomto případě na sebe nenechala reakce dlouho čekat. "Prosím ignorujte tuhle stupiditu.. Žiju, je mi dobře, jsem šťastný a zdravý.. Pořád bojuju!" reagoval herec prostřednictvím Instagramu.