úterý 27. března 2018

Smál se tomu, že v Rusku uhořely děti! Moderátor TV Nova Petr Říbal je zralý na rychlý vyhazov


Moderátor TV Nova Petr Říbal (31) je známý tím, že má hodně podivný styl humoru. Ve Snídani s Novou si Říbal utahoval z dětí, které uhořely v ruském supermarketu. Co mu přišlo zábavné? Že děti nemohly z ohnivého pekla uniknout.





Petr Říbal je hodně zvláštní typ moderátora. Poznáte ho podle způsobu humoru – většině vtipů se směje pouze on. Proslavil se také tím, že klel jako dlaždič, když si myslel, že není ve vysílání. O tom se psalo zde. Nyní ale Petr Říbal překročil všechny meze slušného chování. Dopustil se otřesného vtipkování, když si utahoval z úmrtí malých dětí, které uhořely v Rusku při požáru supermarketu. O co přesně šlo? Do Snídaně s Novou zavítal tiskový mluvčí pražských hasičů Martin Kavka. Měl hovořit na téma, které bezpečnostní podmínky a předpisy Rusové zřejmě porušili a zanedbali. Kavka mluvil o tom, že děti v kině byly zavřené. Neměly šanci před ohněm zmizet. „Ty děti byly zamčené. Zamknout někoho do nějakého prostoru, to prostě nemůžete udělat. Tam musí být volné únikové cesty,“ uvedl na TV Nova Kavka. V tu chvíli mu do řeči skočil moderátor Říbal.




„Martine, máte děti? No, tak někdy je přece musíte někam zavřít. Aby byl klid,“ začal se smát Říbal. Mluvčího Kavku tímto typem humoru velmi zaskočil. Znejistěla také Říbalova kolegyně Hana Mašlíková. Na celý incident upozornil web expres.cz. V tu chvíli i samotnému Říbalovi došlo, že šlápl vedle a začal svůj vtípek omlouvat. „Ne, samozřejmě to zlehčuji jenom. Ale je to peklo,“ dodal moderátor. Není divu, že jeho vtipkování řeší mnoho lidí, kteří Snídani s Novou sledovali. Toto je na vyhazov. V roce 2009 za podobný kousek dostal padáka reportér TV Nova Jiří Dlabaja. Ten si tehdy dělal legraci z epidemie prasečí chřipky.






360p

mv
play-rounded-fill play-rounded-outline play-sharp-fill play-sharp-outline
pause-sharp-outline pause-sharp-fill pause-rounded-outline pause-rounded-fill
00:03

01:17 01:14

CC
Closed CaptionsNo subtitles