úterý 20. března 2018

Spolužák tyrana štěněte: Zprávy o dětství Jakuba (24) naznačují, proč se změnil v běsnící bestii!





Sadistický čin mladíka Jakuba L. (24) z Prachatic, který brutálně týral tříměsíční štěňátko kvůli naprosté banalitě, z pachatele udělal nejnenáviděnějšího člověka v republice. A jak to tak vypadá, rozhodně nešlo o nějaký výkyv v chování jinak pohodového týpka!


Redakce eXtra.cz hovořila s Reppym, což je kluk, který se před lety blýskl v SuperStar společně se Sharkass. S pachatelem otřesného činu, z nějž se snaží štěňátko zotavit, se dobře zná.

„Byl to spolužák. Až ho potkám, asi budu přemýšlet, jestli začnu pravou nebo levou nohou, ale něco mu asi zlomím. Jenom aby věděl,“ začal pěkně zostra. Není divu. Jakub proti sobě poštval celou republiku, i v Prachaticích se na něj chystá zástup naštvaných lidí. „Je to arogantní, namachrovaný de*ílek. A velký nervák. Připadal si vždycky hrozně cool. Myslí si o sobě, že je nejlepší a největší king. Tyhle typy nemám rád. Pokud vím, pracoval někde v cizině, snad ve stavebnictví. Když jsem ho naposled potkal v Prachaticích v baru, hrozně tam frajeřil svazkem bankovek,“ popisuje chování Jakuba rapper, občanským jménem Patrik Bican.



„Vyrůstal bez otce. Co vím, tak jeho máma, která dělá zdravotní sestru v nemocnici na chirurgii, mu dávala školu, snažila se ho dobře vychovat. Ta za nic nemůže. Je strašný, že teď vyhrožují i jí. Je v tom nevinně. Nesly se i zprávy, že ji snad měl bývalý i mlátit, ale to samozřejmě nevím jistě. To v ní i v něm něco mohlo zanechat,“ myslí si spolužák tyrana. Ten prý byl odmala agresivní. Liboval si ve rvačkách, i s Reppym se často dostal do křížku. „Teď mu podle mě nikdo hubu nerozbil. Jen je schovaný. Když se dozvěděl, kolik lidí se na něj chystá, dělá všechno pro to, aby ho nikdo nezbil. Slyšel jsem nějaké zvěsti o tom, že po Prachaticích dokonce chodí s dvěma gorilami. Dřív nebo později ale stejně dostane. Nevyhne se tomu, i kdyby to mělo trvat léta,“ dodal Reppy.