úterý 10. dubna 2018

Princ Harry a Meghan už zveřejnili seznam darů! Toto si přejí k svatbě






Svatba v britské královské rodině se rychle blíží, snoubenci už proto zveřejnili i seznam svatebních darů, které by si přáli od hostů dostat. Pokud ale čekáte sbírku drahého porcelánu, šperky nebo luxusní vozy, pak jste na pořádném omylu. Princ Harry a Meghan Markle se rozhodli opravdu šlechetně.
Královská svatba se nezadržitelně blíží. Pozvánky jsou rozeslané, většina věcí zařízená a teď už se ladí jen poslední detaily. Své "ano" si princ a herečka řeknou 19. května na hradě Windsor, nezapomněli ale zveřejnit seznam svatebních darů, které by si od hostů přáli dostat.




Protože půjde o společenskou událost roku, na svatbě nebudou chybět přední osobnosti z politiky i kultury, ale také hosté z řad "obyčejných lidí". Asi 200 míst je pak určeno pro lidi z charity a organizací, které Harry a Meghan podporují. A právě k charitě směřují i svatební dary pro snoubence.

Kensingtonský palác totiž oznámil, že princ Harry a Meghan Markle budou vděční, když hosté místo darů věnují peníze potřebným. Zveřejnili i seznam, kam lidé mohou přispět.









Organizací si vybrali celkem sedm. Nechybí CHIVA soustředící se na děti vyrůstající s virem HIV, Crisis pomáhající lidem bez domova, nebo Scotty's Little Soldiers zaměřující se na děti, kterým zemřel některý z rodičů během služby v britské armádě. Kompletní seznam najdete zde.