středa 23. května 2018

Konec MikeJePan?! Arogantnímu youtuberovi konečně smazali kanál! Co s ním bude dál?












Tak se jeho hejtři a kritici konečně dočkali! MikeJePan je už prakticky od svých počátků považován za nejvíce kontroverzního českého youtubera, který svým arogantním chováním a skandálním jednáním nejen vůči policistům začal postupem časem vytáčet snad úplně všechny.  Z jeho rádoby pokusů o to nachytat měšťáky na jejich nevědomost se stala postupem času videa plná laciných provokací, lží a sprostých nadávek snad úplně na všechny. Jenže se zdá, že právě na to nyní Mike doplatil. YouTube mu totiž po řadě skandálů zrušil jeho kanál!
Důvod jeho zrušení přesně nevíme. Zatím se musíme spokojit s klasickým oznámením, že kanál byl zrušen z důvodu porušení pokynů pro komunitu YouTube. Dá se ale předpokládat, že za zrušením kanálu stojí z velké části právě jeho urážky, sprostý slovník a také časté používání reportáží z pořadů televizních stanic, na která nemá práva.






Jeho hejtři tak mohou slavit a smát se mu na jeho Instagramu. Mike se tímto dočkal další prohry. Není to tak dávno, co mu byla zrušena jeho oficiální stránka na Facebooku, jeho rádoby politická kariéra skončila snad po jednom dni a nějaký čas se musel obejít také bez řidičáku. Tahle prohra ale možná věčného frajírka zabolí nejvíc.
Zůstává ale otázkou, na jak dlouho bude mít Mike kanál zrušený. Youtuber se samozřejmě může odvolat a po nějakém čase dostat kanál zpátky. Za pár dní tak může klidně se svým úsměvem hlásit svůj návrat na scénu. My ale přece jen doufáme, že tato YouTube spravedlnost bude trvat o něco déle. Nebo vám budou jeho youtuberská videa na internetu chybět?