středa 29. srpna 2018

Jágr a Kopřivová: Rozešli se? Toto je jasný důkaz.






Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová. V posledních dnech a týdnech se spekulovalo o tom, jak to mezi nimi je. Dříve přidávali společné fotky a byli spolu často na různých akcích. Ale teď dlouho nic, až do včerejška. Příspěvek na sociální síti mluví za vše…
Poslední společná fotka 29. prosince 2017, Veronika vymazala z hlavičky svého Instagramu, že žije s Jágrem a bylo toho ještě víc, co veřejnost utvrzovalo v tom, že spolu tihle dva už nejspíš nejsou. Více se můžete dočíst v článku níže.




Možná i kvůli spekulacím se Jágr s Kopřivovou zase ukázali fanouškům na sociální síti. A tak už zase nikdo nepochybuje o tom, že spolu jsou. Navíc vypadají velmi šťastně a zamilovaně. Stejně tak, jako v začátcích jejich vztahu, který trvá už skoro tři roky.


















Jágr ve videu, které přidal do svých tzv. instastories, tak trochu provokoval – i fanoušky. "Ty jsi tady, jo?" ptal se přítelkyně Veroniky. "Já jsem nějakej tlustej, 115 kilo. Co se dá dělat," chrlila hokejová legenda dobrou náladu. "Protože papáš sušenčičky," odpověděla Veronika.

Jaromír Jágr a Veronika Kopřivová na instagramu: 





Příspěvek sdílený Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr),