středa 19. září 2018

TO DÍTĚ NEJDE OBLÉKNOUT! Svlékne si každou věc, kterou mu náhradní máma natáhne. VIDEO










Vyměněná manželka Mia si ve své náhradní rodině prožije hned několik šokujících momentů. V jednom z nich se bude snažit přesvědčit pětiletého Maxe, aby šel do školky. Ten jí však nedá nic zadarmo!



V premiérové Výměně manželek diváci uvidí rodinu z Prahy, kterou tvoří Blanka (40), Valentýn (31), Niky (12), Kristýna (12), Patrik (7), Max (5) a Saša (1,5). Na druhé straně se seznámí s Miou (25), Michalem (32), Honzou (5) a Jájou (2), kteří žijí v Kladně. Rodinu z Prahy přihlásil do Výměny manželek Valentýn, původem z Bulharska, který si přeje, aby se v jejich domácnosti méně křičelo. Navíc oba s manželkou přiznávají, že se velmi podřizují dětem, které jsou díky tomu hodně rozmazlené. Mia s Michalem nemají ve vztahu žádné velké problémy. Jediné, co Mia řeší, je to, že si jí Honza málo váží a musí všechno tisíckrát opakovat.




Výměna manželek - 19. 9. 2018 - 14
Zdroj: TV Nova
Mia, která není vůbec zvyklá na péči o pět dětí, si jednoho rána zažije hrozivou chvíli, když se bude snažit vypravit pětiletého Maxe do školky. Ten ztropí otřesnou scénu, bude se vztekat a odmítne se svojí náhradní maminkou spolupracovat. Podívejte se na video!





Výměna manželek - 19. 9. 2018 - 13
Zdroj: TV Nova
Premiérovou epizodu Výměny manželek sledujte ve středu 19. září 2018 ve 20:20 na Nově!