čtvrtek 2. května 2019

Čtyřletý chlapec nevzdává svůj boj s rakovinou, ale rodina nemá finance na jeho léčbu. Jejich inzerát je dojemný!







Rodina tohoto malého chlapce žádá veřejnost o finanční pomoct určenou na jeho velmi drahou, ale důležitou léčbu. Chlapečkovi byla diagnostikována rakovina ve třetím stádiu, což byl pro rodinu obrovský šok.









Žádost o pomoc 
Česká rodina na webu GoFundMe.com zveřejnila svůj dojemný inzerát. Tento web je určen pro veřejné sbírky. Tato rodina ho využila pro svou žádost o pomoc s drahou léčbou jejich syna. “Ve velké Británii jsme žili deset let. Narodili se nám tam i děti – naše sedmilatá dcera Markéta a teprve čtyřletý syn Matěj” se píše v inzerátu




Návrat domů
Rodina se poměrně nedávno rozhodla vrátit zpět do České republiky. Po několika měsíCích spokojeného života zpátky doma zasáhla rodinu šokující zpráva.




Rakovina Malému teprve čtyřletému Matějovi byla diagnostikována rakovina. Jedná se o Wilmsův nádor ve třetím stádiu v ledvinách. Tato zoufalá rodina nyní žádá širokou veřejnost o finanční příspěvek na léčbu jejich syna. Matěj je nyní v domácí léčbě a stará se o něj jeho maminka. Jeho maminka kvůli každodenní péči nemůže pracovat a vydělávat peníze.




“Všichni máme své sny, náš sen je, aby náš Matěj byl znovu zdravý chlapec!” Na jejich sbírku dosud přispělo přibližně 200 lidí a bylo prozatím vybráno něco málo přes 5000 liber. To znamená asi 150 tisíc korun českých. Cílem rodiny je vybrat 10 tisíc liber, aby svému synovi umožnili důležitou léčbu.