sobota 18. května 2019

Muž zaútočil na Terminátora! Herce se pokusil skopnout k zemi

Na návštěvu Jihoafrické republiky jen tak nezapomene herec Arnold Schwarzenegger. Představitele terminátora si asi chtěl “otestovat“ jeden z účastníků akce, kam herec zamířil. Zbaběle na něj zezadu zaútočil a snažil se jej skopnout k zemi!



Slavný rakouský rodák zamířil akci s názvem "Arnold Classic Africa Festival" poblíž Johannesburgu. Nečekal však, že se stane obětí zbabělého útoku. O inceidentu informoval rakouský portál stars24.



Celou situaci zachytilo několik lidí na své mobilní telefony. Na záběrech je vidět, že se Schwarzenegger zrovna věnoval svým fanouškům a rozdával jim autogramy, když se najednou přiřítil útočník a zezadu na herce skočil.







Na útočníka se okamžitě sesypala ochranka. Zatímco jeden strážce přitlačil útočníka k zemi, druhý se postavil na hercovu obranu, kdyby bylo agresorů více







“Díky za váš zájem, ale není se čeho bát. Myslel jsem, že do mě jenom narazil někdo z davu, což se někdy stává. Že mě někdo kopl, jsem si uvědomil, až jsem viděl vaše videa. Jsem jenom rád, že mi ten idiot nepřerušil můj Snapchat,“ vtipkoval po incidentu Schwarzenegger.



A z útoku si toho moc nedělá. Podle všeho nemá Schwarzenegger zájem podat na útočníka trestní oznámení.