pátek 17. května 2019

Objednal si balík z Číny. Co v něm bylo zabalené šokovalo celou rodinu!






Se zvláštním příběhem se svěřil 21letý Colins Brown, který si prostřednictvím nejmenovaného portálu objednal pár levných mobilních krytů na svůj telefon značky Apple.  ,,Z Číny objednávám často a nikdy jsem se s podobnou situací nesetkal. Byl to pro nás opravdový šok,“ řekl Collins portálu DNAI. Byla to objednávka jako každá jiná. Collins hledal na svůj telefon nějaký hezký kryt a tak se rozhodl, že si nějaké kryty objedná.



Dodací lhůta se pohybuje v rozmezí od 14 dní do 2 měsíců. Po 3 nedělích Collinsovi balík z Číny opravdu přišel. To co v něm ale bylo šokovalo jak jeho tak celou rodinu. Když balík otevřel, zjistil, že je v něm



živé zvíře, konkrétně malé kotě. ,,Že něco není v pořádku mi bylo jasné hned, jak balík dorazil k nám domů. Značně zapáchal a cosi divného se v něm hýbalo. Po otevření nás všechny čekal pořádný šok,“ řekl s úsměvem sám Colins. To, že zvíře přežilo tak dlouho cestu z Číny až do USA je další záhadou. ,,Zvířátka se rozhodně zbavovat nebudeme. Koťátko se stane mezi třemi psy další součástí rodiny,“ dodal.