čtvrtek 16. května 2019

Student jedl v restauracích KFC rok zdarma. Použil geniální trik!






Na geniální nápad přišel sedmadvacetiletý student z Jihoafrické republiky. Za poslední rok navštívil několik restaurací KFC, ve kterých jedl zdarma. Vydával se totiž za kontrolora kvality.
Student z University of KwaZulu-Natal si zřejmě oblíbil smažená kuřata z populárního řetězce KFC. Platit za ně se mu však rozhodně nechtělo. Oblékl si proto oblek a obstaral si falešnou identifikační kartičku vedení firmy.




Vždy když přišel do jedné z restaurací, vydával se za kontrolora kvality. "Když přišel, všichni jsme se snažili dělat vše, co je v našich silách, abychom nikoho z vedení nenaštvali," řekl podle deníku The Sunjeden ze zaměstnanců. Podle něj byl mladík velmi přesvědčivý.

Na kontrolu dokonce přijel několikrát v limuzíně. Tu totiž řídil v práci jeho kamarád. Poté vždy zamířil rovnou do kuchyně, kde vše kontroloval a dělal si poznámky. Následně požádal o vzorky všeho jídla, aby prý otestoval, zda je připraveno v dostatečné kvalitě.




Nakonec však mladík nedopadl vůbec dobře. Zatkli ho policisté a čelí několika obviněním. Podle lidí na twitteru je však hrdina. Spousta z nich mu blahopřála k jeho úsilí.