středa 19. června 2019

Odporné týrání a ubodání: Lesbická matka zabila svého syna (†9), pomáhala jí milenka






Malý Rhuan Maycon da Silva Castro (†9) měl celý život před sebou. Jeho matka Rosana Auri da Silva Cândido (29) však nenáviděla jeho otce natolik, že se rozhodla svou zlost a nenávist vybít na malém chlapci. Toho společně s milenkou Kacylou Pryscilou Santiago Damasceno Pessoa (28) ubodala, ještě předtím ho však ženy týraly odporným způsobem.



Rosana Auri da Silva Cândido a její milenka Kacyla Pryscila Santiago Damasceno Pessoa si do společného života přivedly každá své dítě z předchozích vztahů. Rosana malého Rhuana, Kacyla osmiletou dceru. Mohly žít zcela obyčejný život, Rosanu však sužovala nenávist vůči otci svého syna a vůči jeho dědovi, kteří ji údajně měli společně bít. Svou zlobu si vylila na nebohém Rhuanovi, který před smrtí zažíval skutečná muka.



Partnerky, které chlapečka zavraždily, se před rokem rozhodly udělat nemyslitelné. Rhuanovi uřízly penis a varlata. Rosana vypověděla, že chtěla svému synovi vytvořit vaginu. Ošklivé zmrzačení však ženám nestačilo a chlapečka se rozhodly zavraždit.



Motivací k vraždě Rhuana byla pomsta jeho otci a jeho prarodičům. Zatímco Kacyla držela chlapci u nosu látku napuštěnou acetonem, matka ho bodala. Pitva odhalila, že chlapec byl bodnut celkem jedenáctkrát, z toho dvakrát do srdce. Všemu navíc z vedlejšího pokoje přihlížela Kacylina malá dcerka, jejíž svědectví podle policie vedlo k rozuzlení případu.



Ženy chtěly tělíčko malého Rhuana spálit, když ho však položily na gril a zapálily oheň, zápach je od spálení odradil natolik, že tělíčko rozsekaly a ostatky daly do dvou kufrů a dvou batohů. Rosana a Kacyla byly obviněny z vraždy, mučení, ukrývání těla, těžkého ublížení na zdraví a manipulace s místem činu, za jejich odporný čin jim hrozí až 57 let za mřížemi. Policii se přiznaly k tomu, že chlapce chtěly zabít a začít bez něj nový život.