neděle 23. června 2019

Vladimir Putin oznámil svoji kandidaturu na prezidenta České republiky




Vladimir Putin dnes potvrdil to, o čem se v Rusku již delší dobu spekuluje. Hodlá kandidovat na post prezidenta České republiky. Vladimir Putin již dříve potvrdil kandidaturu na prezidenta i v jiných zemích, například na Ukrajině, v Bělorusku, Azerbajdžánu či Rumunsku. Putin by se dle svých slov chtěl stát prezidentem celé východní Evropy a vytvořit Velkoslovanskou říši, kde jsou si všichni slované rovni, jen ti ruští jsou si rovnější.
“Pan prezident Putin má pro nadcházející prezidentské volby v České republice velkou podporu. Podporují ho například tanky T-90, nová T-14 Armata, Suchoj Su-34, armáda placených trollů nebo Jiří Ovčáček,” prohlásil tiskový mluvčí Kremlu, pan Juraj Ovečkin.







U českých kolaborantů a čtenářů alternativních médií financovaných z ruských fondů, určených na vzdělávání východoevropského obyvatelstva, vyvolala tato informace pochopitelně nadšení.
“KONEČNĚ SE ZBAVÍME USSA DIKTATURY!!! UŠÁCI MAJI SMULU ČESKÝ NAROD STOJI ZA RUSKOU FEDERACI A PANEM PRESIDENTEM PUTINEM!!!! SLOVANE MUSI DRZET PRI SOBE A VYMANIT SE S DIKTATURY GERMANU A UŠÁKŮ!!” napsal v jedné internetové diskusi hrdý slovanský vlastenec Igor.
Putin by chtěl kandidovat na prezidenta České republiky v nadcházejících volbách v roce 2024. Pokud si to situace bude vyžadovat, je Putin ochotný stát se českým prezidentem i dřív.