pondělí 1. července 2019

Česká vláda OTŘESENA objevením NOVÉHO stínového bankovního systému.


Muž si vložil na tajný bankovní účet 7 000 Kč... A sledoval jak roste až na více než 18 000 000 Kč. Co jsme zjistily při pátrání nás šokovalo. A hádáme že tyto výsledky šokují i Vás. Čtěte tento článek pozorně, jelikož to může být článek, který Vám změní život více než cokoliv jiného! 



ůžete se přidat do nového stínového bankovního systému, který zde v České republice získává na popularitě. A neuvěřitelné na tom je to, jak rychle může z malého vkladu na tomto účtě vzniknout bohatství – i v dnešním bezúrokovém světě.
Jeden muž, Jan Novák například, vložil na tento nový účet jen 7 000 Kč. Když mluvil s novináři o tomto úžasném objevu, řekl:
“Každé ráno jsem šel on-line.. a sledoval jak můj účet roste!”




Jan už měl dost živoření od výplaty k výplatě a tak začal hledat online, další způsoby jak si vydělat peníze když je doma s dětmi. Po měsících hledání kdy narážel na jeden podvod za druhým, nakonec našel způsob jak vydělat alespoň 150 000 - 180 000 Kč měsíčně online. Tvrdí: "Toto není podvod typu 'jak rychle zbohatnout' ale každý s 7 000 Kč je může zdvojnásobit nebo ztrojnásobit za několik hodin, vše co je potřeba, je počítač a několik kliknutí."
Byl naprosto ohromen svým štěstí. Tři měsíce růstu a téměř žádného úsilí z jeho strany mu vyneslo více než 18 000 000 Kč. To vše z jeho počátečního vkladu menšího než 7 500 Kč.
Zde přijde to hlavní... Nevložil své peníze do nějaké rizikové cizí měny nebo off-shorové banky. Nekupoval ani akcie ani nic jiného, co nám v minulosti prodávaly běžné banky. Ve skutečnosti, to co Jan udělal s penězi bylo úplně něco jiného než co jsem kdy viděl za svou 20 letou kariéru ve financích.




Ihned po přečtení jeho příběhu, náš výkonný ředitel zmocnil tým 15 renomovaných finančních novinářů, aby provedli úplné šetření ohledně této nové formy účtů.
Co jsme zjistily při pátrání nás šokovalo. A hádáme že tyto výsledky šokují i Vás.
Více než 100 000 českých občanů si otevřelo účty, téměř ve všech městech země. Nyní se tito lidé dívají na opravdu obrovské zisky ze svých úspor. Muž jménem Jiří Krátký, který na svůj účet vložil jen 25 000 Kč sledoval jak se zvětšuje až na téměr 120 milionů Kč. Nebo Jana Brunclíková, jejíž počáteční vklad se rozrostl do menšího bohatství, které použila ke koupi 90 000 m² vily na Novém Zélandu.
Experti se shodují že prostým převodem malé části Vašich peněz na tyto 100% bezpečné, zdarma a zcela soukromé účty, vyděláte alespoň více než 50 krát to, co na typickém spořícím účtu, akciích nebo čemkoliv jiném.




Jak zjistit jestli je tento ‘stínový’ účet to pravé pro Vás? No to nezjistíte, ale pokud máte na svém spořícím účtu alespoň 7 000 až 25 000 Kč máte morální povinnost vůči své rodině – pro své vlastní dobro a pro dobro budoucích generací – se alespoň podívat na jeden z těchto účtů.
Udělali jsme krátký dotazník s Danielem z Crypto Traderu:




Můžeš nám říci jak Crypto Trader funguje?
Software Crypto Trader byl vytvořen pomocí nejpokročilejšího programování, jaké kdy svět obchodování viděl. Tento software je před trhy o 0,01 sekundy. A pokud víte něco o obchodování, víte že toto je hrozně důležité. Tento "časový skok" činí tento software nejvíce konzistentní obchodovací aplikací na planetě.
Jak často se Crypto Trader mýlí?
Moc často ne. Co říkají lidé na sociálních médiích je reálné , je to tak a je to pravda , takže my zřídkakdy chybujeme. Náš software již teď vykazuje více než 87% úspěšných obchodů. Což znamená že ze 100 obchodů které Crypto Trader provádí automaticky, bude 87 ziskových.
Kolik peněz může běžný uživatel Crypto Traderu vydělat?
Velmi záleží na penězích které investují, a na brokeru s nímž pracují. Tak například běžný uživatel který začne s 12 000 Kč a sází 500 Kč na obchod. Během 20 hodin uzavře Crypto Trader okolo 200 obchodů založených dle tendencí ze sociálních médií. Okolo 174 z těchto obchodů bude ziskových, a 26 nebude. Toto znamená že uživatel získá přibližně 80 000 Kč a ztratí přibližně 10 000 Kč. V součtu to dělá zisk 70 000 Kč za jediný den . U broukerů jsou menší poplatky, ale obvykle je to méně než 2%.
Už nějaký uživatel přišel o svou investici?
Ne, nikdy jsme neměli uživatele který by přišel o jeho investované peníze. I ty nejhorší případy které jsme měli byly nakonec ziskové.
Na jakých vylepšeních právě teď pracujete?
Momentálně můžeme zpřístupnit jen ty informace které jsou veřejně dostupné na sociálních médiích. Nyní, když se naše uživatelská základna rychle rozšiřuje požádáme naše uživatele o přístup k jejich zpravodajům. Tímto získáme ještě více dat se kterými můžeme pracovat, díky čemuž bude software ještě přesnější.
Jednotlivé Newsfeedy? Je bezpečné k tomu dávat přístup?
Je to na 100% bezpečné. Jen žádáme o přístup k monitorování nových příspěvků použitím automatizovaných systémů. Není zde žádné riziko že bychom publokovali něco vaším jménem. A kromě toho, žádný člověk si nebude číst váš Newsfeed. Jsou to jen algoritmy hledající klíčová slova. Soukromí je pro nás velmi důležité a nikdy nebude hrozit že by naši uživatelé byli poškozeni.
Kolik bude stát používání automatizovaného systému Crypto Trader?
Nemusíte být bohatí abyste mohli používat Crypto Trader . Můžete jednoduše začít převedením jen 7 000 Kč na tento 100% bezpečný a bezrizikový online bankovní účet a kliknutím myši se válet v ziscích
Jakou účinnost bude mít Crypto Trader v budoucnu?
Naše důkazy ukazují že tento software by mohl udělat více milionářů v příštím roce, než v den kdy Google se stal veřejně obchodavatelný. Vezměte v úvahu toto: v roce 2013, jen okolo 100 000 lidí mělo jeden z těchto účtů. Dnes více než 14 milionů lidí používá tento nový stínový bankovní systém. Každým dnem narůstá množství peněz v tomto systému. Ve skutečnosti, před více než rokem, bylo zhruba 2,5 mld. Kč vloženo do tohoto stínového systému. Dnes je to 700 miliard Kč a experti tvrdí, že trh se bude zvětšovat do biliónů v příštích několika letech.





Uvedení systému pro testování


Samozřejmě můžete být skeptičtí že něco tak jednoduchého, by mohlo být tak ziskové a takovou hrozbou pro tradiční bankovní systém. Proto jsme se rozhodli tento systém otestovat – a to byl konec našeho skepticismu...
Nebylo těžké najít dobrovolníka. Naše e-mailová schránka byla zaplavena žádostmi a my nakonec vybrali Josefa Kaplického. Je to 44letý otec žijící v Brně s manželkou a dětmi. Jako asistent prodeje, byl vždy schopný zaplatit účty, ale nikdy nemohl vzít svou rodinu na zaslouženou exotickou dovolenou. A bez jakýchkoliv počítačových dovedností, titulů nebo znalostí ohledně finančních trhů, byl perfektním kandidátem pro naše testování.
Crypto Trader začal automaticky obchodovat před našima očima, a většinu z nich získával. Nechali jsme ho zaplý na 23 hodin a jednou jsme přišli zpátky, Josef již měl 49 134,25 Kč na jeho účtu .
Josef nebyl přesvědčen. Aby se ujistil, že je to všechno skutečné a že nejsou jen falešná čísla na obrazovce, požádal o výběr 45 000 Kč na jeho bankovní účet. To byl rychlý a snadný proces, jelikož Crypto Trader je důvěryhodný broker. Po dvou hodinách byly peníze na jeho bankovním účtu. V tuto chvíli Josef i my věděli, že je to skutečné.

Nemůžeme se dočkat až bude software spuštěn. Změní to životy milionů lidí. Někdy věci které se zdají být až příliš dobré na to aby byly pravdivé, jsou skutečně pravdivé.

AKTUALIZACE

Proč je ZÁSADNÍ si vytvořit váš účet právě teď


Prostě si nesmíte nechat ujet tento vlak. Úroveň přijímání kryptoměny se začne nezadržitelně rozšiřovat. S jejím zvyšováním budou i nadále její uživatelé extrémně bohatnout. Zhodnocením každé 1 Kč na 100 Kč, 2 500 Kč nebo ještě mnohem více... jen za týdny. A téměř se na tom nedá nic ztratit, jelikož platforma nabízí plnou náhradu za počáteční vklad.
Vzhledem k extrémně vysoké poptávce, již jen 100 míst zbývá . Uchazeči jsou přijímáni způsobem ‘Kdo dřív přijde, ten dřív mele.’
Vláda a velké korporace to již začínají brát na vědomí a dělají vše v jejich silách pro shození tohoto systému a jeho odstranění z internetu jednou provždy.