neděle 7. července 2019

Nový trik zlodějů jak vám ukrást auto! Vše se odehrává na vašem kole






Pokud jste řidič a svoje auto využíváte denně nebo jenom pouze občas. Měli byste mít nyní velmi pozorní. Čeští zloději se naučili novou velmi ryhclou metodu jak vám odcizit vašeho miláčka. Je to velmi účinná metoda, na kterou naletěla už desítka lidí.



Je to natolik primitivní krádež až si řeknete jak může mít někdo takovou drzost provést něco takového. Pojďme si společně ukázat jaká je ta metoda, skrze kterou se dá ukrást i vaše auto. Abychom mohli být obezřetní a předešli krádeží svých automobilů.

Cílem zlodějů jsou auta, která jsou zaparkovaná a mají na straně řidiče hrubý plastový řemen s kovovým koncem. Velikost respektivě délka tohoto pásku je 50-80 cm. Ve chvíli kdy nastartujete tak vy jako řidič uslyšíte zevnitř auta neobvyklé zvuky. Co vás samozřejmě nenapadne je to, že se půjdete podívat co by to asi mohlo být.



V tomto okamžiku co vaše auto bylo stále pod dozorem zlodějů jeden vyběhne přímo vám do auta. S tím že vám může ukrást rychle vaše věci co máte položené na sedadle. Pokud ovšem budete dostatečně rychle reagovat tak se vám možná povede je zastavit. Ale je to v tomto případě málo pravděpodobné, protože to mají z většiny případů už natrénované a vy jen koukáte co se to děje.
Proto doporučujeme před každou jízdou zkontrolovat zda není něco divného na vašich pneumatikách.