úterý 13. srpna 2019

Otčím týral Marečka! Až zněj stříkala Krev! Matka řekla, že musí vymalovat!






U soudu promluvil otčím utýraného Marečka z Loun Josef K. v Ústí nad Labem, kde se vypovídal z vraždy tříletého Marečka! Otřesný případ týraní malého kluka otřásl celým Českem! Lid volá po nejvyšších možných trestech!




O případu: Není to tak dávno, co vyšli na jevo podrobnosti, při jejíchž náhledu mrazí! Násilí na malého chlapce vyvíjel, jeho otčím Josef! Zpovídá se nyní u krajského soudu v Ústí nad Labem!U soudu se otčím nechal slyšet, že na mladíka vyvíjel násilí, kvůli zlobení a neposlouchání! „Byl jsem agresivní. Když je člověk na řešení věcí sám, drželo se to ve mně. Nejvíce mě vytáčelo, že zlobil. Když se mu něco nelíbilo, tak sebou házel o zem, vyhazoval jídlo, neposlouchal, a když jsem mu něco řekl, tak vůbec na mě nereagoval. Ignoroval mě,“ vysvětloval u soudu podle Žateckého deníku otčím.









Otčím také přiznal, že jednou zmlátil Marečka tak, že zněj stříkala krev! U soudu také vypovídal, že u všeho byla jeho matka, která dodala hned po napadení: „Řekla, že budeme muset vymalovat,“



Všechno vyvrcholilo v noci z 15. na 16. února 2019, kdy otčím Marečka tak agresivně zbil, že se chlapeček už neprobudil. „Mareček ležel v postýlce, byl ztuhlý, nereagoval. Tak jsem ho vzal do náruče, osprchoval jsem ho studenou vodou. Vytáhl jsem ho, převlíkl a dal jsem ho zpátky do postele. Nereagoval, tak jsem mu dal čtyři facky, napřáhl jsem se asi z půl metru. Vůbec nereagoval,“ popisoval otčím.
Zdroj: https://www.extra.cz/otcim-mlatil-marecka-ze-z-nej-strikala-krev-musime-vymalovat-rekla-na-to-matka