neděle 8. září 2019

Muž utýral svou ženu za to že zhubla pár kilo! Neuvěříte co bylo příčinou.














Kate Wiliams, které je 35 let si dala svůj obrovský cíl, že zhubne před svatbou pár kilo. Její váha byla 135kg a tak se rozhodla, že udělá něco pro své tělo a celkově pro své zdraví. Ovšem netušila, že její největší překážkou nebude ona sama ale její manžel. Kate byla také matkou dvou dětí, které byli pro ní také důvod udělat něco se svou postavou.




Když už začla Kate pořádně dřív a makat na své postavě dostala pořádné klacky pod nohy. A to takový v podobě jejího manžela. Co udělal tak špatného její muž?




Jednoho večera to už Tom neunesl a v noci, kdy všichni členové rodiny už spali se vydal do kuchyně kde popadl kuchyňský nůž a pobodal svou ženu. Tom byl odsouzen na 13 let ve vězení.




Její manžel Tom, se kterým už žije přes 15 let začal vidět, že Kate je každým dnem čím dál více atraktivnější a štíhlejší. To se převrátilo v neskutečnou žárlivost, která obnášela spoustu záchvatů ze strany manžela. Kate ovšem nabrala sebevědomí a rozhodla se, že s někým kdo jí nehodlá podpořit nehodlá zůstat.