úterý 3. září 2019

Obrovská tragédie: Matka (44) zapomněla tříměsíční holčičku v autě, dítě nepřežilo









Ohromná tragédie se odehrála v americkém Kansasu. Teprve tříměsíční holčičku zapomněla matka (44) na zadním sedadle auta během soboty. Matka byla unavená tak si šla na čtyři hodiny zdřímnout, nicméně miminko pak nalezla bez známek života.





V sobotu odpoledne přijala šerifská kancelář v okresu Butler County velmi nepříjemný telefonát. Volala jim čtyřiačtyřicetiletá matka o pomoc s tím, že její tříměsíční holčička na zadním sedadle nedýchá. Žena přijela domů z párty pro nastávající maminko ve 12:30 a podle informací americké televize KAKE-TV byla šíleně unavená.




“Několik nocí předtím byla na nohou. Nevím, jestli to bylo kvůli dětem nebo z jiného důvodu, ale cítila, že potřebuje spánek. Šla si lehnout okolo 12:30 a spala do čtyř odpoledne. Je to tragédie. Tříměsíční dítě zemřelo. Ať už to bylo rukou pachatele nebo uvnitř auta, je to pořád dítě,” uvedl šerif Kelly Herzet. Jméno zesnulé dívenky ani matky nebylo zveřejněno. Žena je vdaná a vychovává 6 dětí, z toho pět adoptovaných. Podle slov šerifa jsou slušná rodina a o děti se starají dobře. “Je to obrovská tragédie,” doplnil Herzet