pátek 11. října 2019

Nejdojemnější loučení s Gottem: Truchlící Včelka Mája a další vaše vzkazy







S Karlem Gottem se do paláce Žofín přijeli rozloučit lidé zblízka i zdaleka. Čím jim Mistr a jeho hudba tolik učarovali? Co by mu vzkázali do nebe? I na to se jich v anketě zeptal štáb TN.cz. Tisíce lidí se nemohli zúčastnit osobně. I prostřednictvím TN.cz zaslali mnoho kondolenčních vzkazů.
"Ať je mu tam líp," vzkázala zesnulému mnohonásobnému slavíkovi fanynka z Kroměříže, zatímco čekala ve frontě. A nehala se slyšet, že jí nezáleží na tom, jak dlouho musí čekat, aby mohla Karlu Gottovi dát poslední sbohem.




Hold přišla hudební legendě vzdát i fanynka z Ukrajiny. "Byla jsem na deseti jeho koncertech, na všech, které na Ukrajině měl. Strašně ho miluju," svěřila se na kameru viditelně dojatá starší žena.

Ne všichni ovšem účast na posledním rozloučení plánovali předem. Jeden muž přiznal, že netušil, že ve frontě skončí. Ale měl radost, že už je skoro u cíle.




Mladá fanynka z Košic zase prozradila, že původně měla z Prahy už odjet, ale pobyt si prodloužila, aby se s Karlem Gottem mohla naposledy rozloučit.