pondělí 21. října 2019

Sweatcoin vydělavej chozením Návod

Registrace do aplikace zde --> Registruj se a zapoj se do týmu.


Sweatcoin je měna, kterou získáváte za chození. Není to ale kryptoměna v pravém slova smyslu, jak se občas lidé mylně domnívají. Sweatcoin nemá žádný blockchain a tedy nelze nijak těžit. Je to jednoduše jen takový token fungující pouze v rámci aplikace Sweatcoin, kde ho můžete posílat dalším uživatelům, nebo ho směňovat za zboží v obchodě v aplikaci.



Na druhou stranu sweatcoin vytváří něco hodně blízkému původnímu účelu kryptoměn. Svůj vlastní trh, na kerém můžete směnit mince za zboží.



Co je Sweatcoin

sweatcoin aplikace
Peněženka v aplikaci Sweatcoin
Sweatcoin jako takový je spíše jen projekt, který by měl lidi motivovat k více pohybu a ne měna typu Monero či Litecoin, které si za cíl dávají rychlé a anonymní platby. Zatím není možné sweatcoin získat jinak než chůzí. Sweatcoin nelze koupit na žádné burze ani směnárně, nejedná se totiž vůbec o kryptoměnu.
Donedávna byl Sweatcoin czech republic ještě snem, ale teď už je možné v Česku SWC chůzí vydělávat. Je dobré projet si i jejich oficiální Reddit, kde si lidé radí a posílají i svoje “výhry”.
Zakladatel celého projektu Derlyatka říká: “If you remember that your steps can be converted into something valuable, you’re slightly more likely to walk rather than take a bus,” což jednoduše znamená, že pokud stále myslíte na to, že vám kroky můžou pomoci získat něco hodnotného, radši se projdete, než abyste jeli zastávku tramvají. S tím musím souhlasit. Aplikaci mám a od té doby o něco více chodím.

Registrace do aplikace zde --> Registruj se a zapoj se do týmu.


V aplikaci Sweatcoin existují různé typy účtů. Liší se v tom, kolik SWC si denně můžete “nachodit”. U základního účtu zdarma můžete vydělávat pouze 5 SWC denně, všechny kroky nad tento počet už se nezapočítává.




Za ostatní typy účtů musíte platit měsíční poplatek v SWC. Ceny jsou následující:
  • Typ účtu Mover, Cena: Zdarma, Max. denní výdělek: 5 SWC
  • Typ účtu Shaker, Cena: 4.75 SWC měsíčně, Max. denní výdělek: 10 SWC
  • Typ účtu Quaker, Cena: 20 SWC měsíčně, Max. denní výdělek: 15 SWC
  • Typ účtu Breaker, Cena: 30 SWC měsíčně, Max. denní výdělek: 20 SWC
  • Typ účtu Trouble Maker, ještě momentálně není k dispozici




Odměny za SWC

50% sleva na brýle Skog, kterou je možno za 19.99 SWC odemknou
50% sleva na brýle Skog, kterou je možno za 19.99 SWC odemknou
Jak již bylo zmíněno na začátku této recenze Sweatcoinu, své vydělané SWC je v aplikaci možné směnit za zboží, audioknihy, trial verze aplikací zdarma nebo třeba slevové kódy uplatnitelné v jiných internetových obchodech.
Kromě toho lze ale využít i “velkých nabídek” které mají vysokou hodnotu.



Marathon Offers

Ve Sweatcoinovém obchodě jsou k dispozici tzv. Marathon Offers, které si jen tak někdo nemůže dovolit. Momentálně (květen 2019) jsou k dispozici tyto věci:
  • iPhone XS = 20 000 SWC
  • GoPro HERO7 = 16 999 SWC
  • Letenky v hodnotě 1 000 dolarů od KLM = 20 000 SWC
  • 1 000 euro na váš PayPal účet = 20 000 SWC

Registrace do aplikace zde --> Registruj se a zapoj se do týmu.



Jak si ale můžete snadno dopočítat, dosáhnout takového množství SWC není vůbec snadné. V případě, že byste měli účet typu Shaker a denně si vydělali opravdu 10 SWC, za jeden měsíc byste měli 295 SWC. Např. abyste si vychodili dostatek sweatcoinů na již zmíněný iPhone, museli byste tak chodit celých 68 měsíců (= 5 a půl roku!!) tyto nabídky jsou tedy pravděpodobně jen proto, aby uživatele motivovaly, ale stejně jich asi nikdo nikdy nevyužije.





Sweatcoin hacks

Na internetu jsou lidé, kteří se snaží aplikaci Sweatcoin hacknout. Např. na YouTube radí nějaký svůj vyvinutý 100% sweatcoin hack. To je samozřejmě hloupost a i kdyby to fungovalo, pochybuji, že byste za takovéto sweatcoiny něco získali. Aplikace by si před tím, než vám pošle nový iPhone, určitě ověřila, zda jste k nim přišli tou správnou cestou – chozením.

Registrace do aplikace zde --> Registruj se a zapoj se do týmu.


Kurz sweatcoinu je poměrně zvláštní. Na internetu existuje totiž určité tržiště, kde se se sweatcoiny obchoduje. Průměrná cena je tam asi 0.01 USD za SWC. V aplikaci je ale jasně nastavená cena 1 000 EUR = 20 000 SWC. Oficiální cena je tedy 0.05 EUR/SWC.
Ale ještě jsme na internetu nikde  nenašli důkaz, že by to někdo udělal.




Náš závěr na Sweatcoin

Sweatcoin je zajímavý projekt, kde pokud denně chodíte či běháte, si můžete přijít asi tak na 2 Kč. Určitě to můžete zkusit a nejhorší, co se může stát, je, že se vám bude rychleji vybíjet telefon. A v nejlepším? Vyděláte si peníze, a nebo si můžete nechat poslat nějaké předměty.

Registrace do aplikace zde --> Registruj se a zapoj se do týmu.


Nelíbí se nám, že je třeba mít nonstop zapnutou lokaci, takže o něco rychleji vybíjí telefon. Já aplikaci používám již několik měsíců a mám asi 300 SWC, ale ještě jsem nenašel žádné předměty, které by stály za to, bych si za ně SWC směnil.