čtvrtek 21. listopadu 2019

Hnus! Dala do bytu kameru, když viděla co její přítel dělal jejím psům, nemohla tomu uvěřit.









Zvířata jako jsou psy jsou naprosto nevinná a mírumilovná stvoření. Každý by si měl vážit jejich oddanosti a lásky, kterou nám neustále dávají. Pokud někdy člověk ublíží takovému zvířeti, tak nemá srdce na správném místě. Pes se snaží pouze milovat a být milován. Občas se ale najde někdo kdo si jich dostatečně neváží a nevadí jim ho sem tam jen tak uhodit. Toto chování je, ale neodpustitelné.

Je jasné, že pes občas vyvede něco co se ne úplně všem muže líbit. Ať už se jedná o roztrhané polštáře, zamazaná podlaha nebo okousaný nábytek. Nikdy by se to, ale nemělo řešit fyzickým trestem. Psi pak bývají agresivní a bázlivý co se týče lidí. Nezáleží tedy jaké je pes plemeno nebo kdo byli jeho rodiče. Vše je o výchově a o lidech jakou si k ní zvolí cestu.







Psi jedné ženy z Ria de Janiera bohužel na takového násilného člověka narazili. Žena jménem Beth si domů přivedla svého nového přítele Paula, doma měla 2 psy a vše se zdálo být naprosto v pořádku a vypadalo, že psi spolu a jejím přítelem vycházejí. Po čase si ale všimla, že v jeho přítomnosti se chovají zvláštně. Její pejsci byli bázlivý a nechtěli se k Paulovi ani přiblížit.



Když si toho všimla nainstalovala do jejího bytu kameru, samozřejmě aby o tom Paulo nevěděl. Když se pak podívala na záznam nemohla věřit vlastním očím. Paulo nejen, že její psy mlátil ale taky je opakovaně házel má zem. Záznam ukazuje jednoho ze psů, který se schovává pod sedačku a Paulo ho pokaždé vytáhnul a hodil s nim na zem. Nejednalo se tak ani o jeho styl výchovy ale vypadalo to, že se mu to prostě jen chtělo dělat. Po tomto zjištění se s nim Beth se s nim ihned rozešla, děsivá ji totiž představa co by takový násilný člověk mohl udělat jí. Je tedy rada, že její psi jsou opět v bezpečí.