úterý 3. prosince 2019

Dívka prodávala pozitivní těhotenské testy! Až zjistíte proč, neuvěříte vlastním očím!












Každý někdy nachytal nebo chtěl nachytat někoho nějakým povedeným vtípkem. Ať už to byla pasta naspodu kliky u dveří, potravinová folie natažená v záchodové míse, pasta v Oreo sušenkách nebo falešné oznámení těhotenství. A jak byl partner nebo máma vždy překvapení když zjistili, že jste těhotná. I když to nemusela být pravda, vždy jste se po tom řezali smíchy.



Na jiný level tento vtípek posunula mladá studentka z Floridy. Je těhotná již 6 měsíců a přes internet prodává své pozitivní těhotenské testy za 30 dolarů. Takto zní její inzerát: „Zákazník si může objednat buď mou moč nebo přímo těhotenský test. Je mi úplně jedno, jestli ho použijete, abyste nachytali partnera, nebo chcete vydírat svého šéfa, na důvod nákupu se neptám.“ Jedné reportérce ze stanice WJAX se ji podařilo vystopovat. (Ve čtení pokračujte na další straně)



Když se ale sešli, tak jí neřekla, že je reportérka a dala studentce prázdný těhotenský test. Když se vrátila z toalet s pozitivním těhotenským testem. Poté reportérce řekla, že se jí těžce, jako těhotné ženě hledá zaměstnání a nějak si peníze vydělávat musí. Není ale první, která si takto peníze vydělává. Údajně o tomto četla na internetu. Za den si takto zvládne vydělat až 200 dolarů!