sobota 8. února 2020

Tohle že udělala lidská bytost? To není možné! Žena přivázala svého psa k autu. Potom zcela klidně sedla za volant, zařadila a rozjela se. Nebohého psa táhla do doby, než zemřel. Je to normální?












Když se tento příběh dostal na veřejnost, nikdo nechápal, že je vůbec někdo schopný něco takového udělat. Toto snad ani není týrání, ale krutá a úkladná vražda. Někteří lidé se k nebohým zvířatům chovají opravdu hrozně. Ale to co dokázala udělat tato žena, to nemá obdoby. Je to ten nejhorší čin, jaký vůbec existuje.



Svého psa přivázala k autu

Ne proto, aby jí neutekl a aby zůstal na místě. To často lidé dělají, pokud si musí na chvíli odskočit a nechtějí svého mazlíčka nechat v autě. jednoduše ho přivážou třeba k takzvané „kouli“, zařídí si co potřebují a potom se k němu vrátí. Pes není v horkém autě, je venku na vzduchu a může se schovat do vytvořeného stínu. To, co udělala tato žena je však velmi šokující věc, jelikož důvodem jejího činu nebylo to, že si chtěla někam odskočit. Ona svého psa chtěla zabít. A to velmi krutým způsobem.




Sedla do auta a rozjela se

[sociallocker]
Psa přivázala k zadní části vozu. A potom udělala něco šokujícího. Sedla si to auta, zařadila rychlost a rozjela se. při pomalé jízdě ještě pes stačil běžet. Žena však nezastavila. Naopak. Začala ještě více zrychlovat a v tu chvíli bylo jasné, že její pes nebude stíhat. Už nezvládl takové tempo, upadl a byl táhnut za vozem. Musel neskutečně trpět, jelikož byl neustále v kontaktu s tvrdou zemí.

Pes brzy zemřel

Muselo to být v ohromných bolestech, což dokládala i krev, který se nacházela jak na psí srsti, tak i za vozem. Nikdo nechápal, proč toto žena udělala a co tak hrozného jí její čtyřnohý miláček provedl, že mu chtěla způsobit bolest a krutou smrt. Jedno je však jisté. Díky svědkovi, který její čin viděl a natočil se ji podařilo vypátrat. Jde o velmi kruté týrání zvířat a v tomto případě je jisté, že žena nevyvázne bez trestu. Soud bude rozhodně shovívavější než lidé, milovníci zvířat. Ti by jí přáli přinejmenším to stejné, co udělala tomuto psovi. Také souhlasíte s tím, že tento trest by byl na místě?