sobota 8. února 2020

Varovné signály Vašeho těla, které nesmíte podceňovat.






Toto je velmi důležité, a měli by jste to řešit. Lidské tělo se dá považovat za stroj s úžasným mechanismem. Ale občas se může něco pokazit. A tak nám to tělo dá najevo pomocí určitých signálů, který by jsme být vámi určitě neignorovali. Takže si dávejte pozor.
Co není dobré podceňovat?
Signáli se mohou projevit díky vašim chuťím, nebo bolestmi a dalšími věcmi. Všechny tyto věci vás upozorňují na nedostatek různých látek ve vašem těle. A čeho by jste si měli tedy všímat?




Nespavost, podrážděnost nebo křeče v nohách? Tyhle ty příznaky vám dávají najevo že vám v těle chybí hořčík a draslík. Hořčík můžete doplnit třeba ořechama nebo mandlemi, ale takový draslík musíte doplnit pomocí listový zeleniny jako je třeba špenát, švestky nebo i červená řeka.

Máte často chuť na slané? Máte každou chvíli chuť na brambůrky, Mcdonalds tak to vám tělo může naznačovat hodně věcí. Může jít, třeba o nějaký zánět nebo urologický problém. Také to může naznačovat, že jste dehydrovaný.

Lámou se vám nehty či vlasy? To vám tělo dává signál, že máte nedostatek vitamínu B a vápníku. A tyto složky jsou obsaženy třeba v luštěninách, bramborách nebo mléčné výrobky.




Máte stále chuť na sladké? To znamená, že je vaše tělo vyčerpané a chce doplnit glukózu a tím i energii. Pokud se vám toto děje často dejte si pozor aby u vás nevypuklo nervové vyčerpání. Všichni víme že sladké není vůbec zdravé, hlavně když k tomu obsahuje bílí cukr. Radši to nahraďte třeba medem.

Krvácí vám často dásně? Tento signál, muže mít opravdu hodně příčin ta hlavní je většinou špatná hygiena, nebo může být nedostatek vitamínu C. Dále to může být třeba nedostatek železa nebo překyselení vašeho těla. Jezte tedy více potraviny kde je hodně vitamínu C.

Máte chuť na syrové věci? To může způsobovat nějaký problém s játry nebo gastritidu. Nebojte syrová zelenina tělu neškodí, ale naopak pomáhá třeba na křeče. Problém může nastat když jíte často syrové maso nebo vajíčka.




Máte suchou pokožku? Toto většinou znamená, že jste dehydratovaný, nebo málo vitamínu A nebo prostě jen je špatná vaše strava. Zkuste tedy jíst ryby, semana nebo oříšky.

Máte pořád chuť na rybu nebo různé mořské plody? Tak toto vám jasně značí, že máte málo omega-3 mastných kyselin či jódu. Když máte málo jódu tak se vám může začít zvětšovat štítná žláza a v tom nejhorším případě vám to může poškodit mozek. Pokud máte rádi Sushi, tuňák, nebojte se a normálně to jezte, je dobré to jíst aspoň jednou za týden.

Máte suché lokty? Jasný příznak toho že vám chybí vitamíny jako je vitamín A a C. Poradíme vám, abyste jedli více ovoce a zeleniny. Třeba pomeranče, dýni.

Máte chuť na kyselé věci? Kyselé věci vám pomáhají stimulovat játra, žlučník proto se tomu nevybíhejte. Ale dejte si pozor aby jste to nepřeháněli mohli by dojít k překyselení vašeho organismu.

Tak co našli jste se v nějakém příznaku ? Já určitě ano