sobota 2. května 2020

Tento symbol, každý maloval. Ale neuvěříte co to opravdu znamená!






Takový symbol si určitě každý vybaví. Jde o to, že před několika lety žáci kreslili do svých učebnic a školních sešitu takový divný symbol, něco jako “S”, víte co toto znamená?? Internet nám složi k hodně věcem, dozvíme se hodně věcí, ale pořád je něco, co se na internetu prostě jen tak nedozvíme! Mezi věci, které jsme se ještě nikdy nedověděli je tento divný symbol “S”.  Ale teď se stalo něco, čím jsme tuhle odpověd na to, co to znamená spatřili, a s Vámi se o to podělíme. Kdo však ví, co to znamená, tak dále číst nemusí.



Kdo ví co to znamená??Před nedávnem  jednoho dne doprovázel jeden muž svého synado školy, a víte co se stalo? My už ano.  Když byli u školy, tak si na chodníku všimnul namalovaného symbolu “S”, a byl velmi překvapen, že to stále někdo kreslí! Při pohledu na tento symbol, si vybavil své dětství ve škole, když právě on toto malovat. Vzpoměl si, jak to fotil na jednu sociální síť, kde na té fotce bylo 40 000 sdílení.



Zná to téměř každý, ale význam tohoto většina neví. No aby jsme vám upřímně řekli tak každý tvrdí něco jiného, třeba několik lidí říká, že to je nějaký symbol magie.



A je zajímavé, že tento symbol se poprvé objevil už v roce 1980, a populární je do dnes, a určitě ho několik z vás kreslilo.