pátek 31. července 2020

Ženu kontaktoval falešný exekutor. Vylákal z ní 500 tisíc korun!







Dnešní článek vás určitě rozhořčí, a to kvůli tomu, co jsou lidi schopni udělat. Bohužel se na tomto světě nacházejí lidé, který se nebojí vzít člověku úplně všechno co má. Různé praktiky těchto podvodníků jsou tak naplánované a promyšlené, aby si člověk nevšiml, že je něco podezřelého.  


Bohužel je těmito praktikami okradou úplně o všechno, co mají. Příslušníci českého policejního sboru upozorňují před falešným exekutorem, který se představuje jako pracovník známé Exekutorské kanceláře. Bohužel tomu uvěřila jedna žena, která   je z Hodonína. Prý jí zavolal, že má dluh něco málo přes 75 tisíc korun, z minulého období. Když jí tento podvodník telefonoval tak jí sdělil, že pokud nezaplatí může to dojít k exekuci nebo odstavení bankovního účtu. Pokud nechce, aby se toto stalo má poslat požadovanou částku na účet, který nadiktoval, a jelikož se žena velmi zalekla, tak mu všechny peníze poslala.  


Dokonce byla tak drzí, že za pár desítek minut jí kontaktovala falešná asistentka falešného exekutora s tím, že udělali chybu a nadiktovali jí špatné číslo účtu, a tím pádem to poslala někomu jinému, ale slíbili jí, že to napraví a pošlou jí peníze zpět, ale ať nyní pošle těch 75 na účet co dostane nyní. Tato žena měla takový strach, že poslala znovu 75 tisíc korun. Tuto informaci řekl policejní mluvčí Petr Zámečník na oficiálním webu policie.