čtvrtek 27. srpna 2020

Neskutečné! Opilá žena vezla svoje nezletilé dítě! Nebude věřit kolik nadýchala!

 





Dneska tu máme opravdu kuriózní případ jedné ženy. Policie České republiky, denně pracují a vykonávají dohled d nad bezpečností silničního provozu, a také nad celkovém bezpečí lidí a tak dále. Ale někdy se jim podaří zachytit nějakého neukázněného řidiče, který nemá za volantem co dělat. Bohužel neohrožují jenom sebe, ale i všechny kolem sebe, což je i tento případ.





Tito policisté, pár dnů zpět hlídkovali a kontrolovali  plynulost a bezpečnost silničního provozu, a to v obci Lubina, které se nachází v Trenčínském kraji. A co se tedy stalo? Zahlédli jednu řidičku, které spáchala dopravní přestupek, a tak se  policisté rozhodli, že řidičku zastaví. Byla to 41 letá žena, kterou když zastavili, tak táhla alkoholem a k tomu působila velmi opile, a tak se musela provést dechová zkouška. A pokud chcete vědět jak tohle všechno dopadlo, tak pokračujte na další stranu, kde se dozvíte zbytek. A opravdu to stojí za to?





A co následovalo potom co, policisté provedli dechovou zkoušku u této 41 leté řidičky? To, Vám vyrazí dech, jelikož tato řidička měla nadýchat 1,19 mg / l, což v převodu znamená neuvěřitelných  2,48 promile alkoholu. Což je opravdu neskutečná hodnota, takže byla provedena druhá dechová zkouška, která dopadlo velmi podobně, což znamená, že žena opět nadýchala  1,20 mg / l, což má být v převodu 2,50 promile alkoholu v krvi. Toto vše uvádli policisté na sociálních sítích.





Toto je opravdu hrozné a hlavně velmi nezodpovědné, že tahle žena ze Slovenska sedla v takovém stavu za volant, a ještě k tomu měla ve voze své nezletilé dítě, a o to to je horší. Nyní jí čeká obvinění z přečinu ohrožování pod vlivem návykové látky a za to si může jít na pár let sednou. O jejím osudu se má rozhodovat za několik málo dní, a má o tom rozhodnout soudce z Okresního soudu v Novém městě nad Váhom. A jaký trest by jste ženě dali vy? To nám napište do komentářů.