neděle 28. března 2021

Vláda Čechy vystrašila, zavřela, vymyla jim mozky, a teď chce, aby zaplatili škody a ještě ji oslavovali

 




Ivan Langer pronesl ve vysílání Radia Z ostrou kritiku vlády i prezidenta. Bývalý ministr vnitra považuje kroky současné vlády Andreje Babiše buď za záležitost pro psychiatra, či spíše za projev zákeřného úmyslu poškodit skupiny lidí, kteří nevolí vládní hnutí. Když někdo zakáže bohoslužby a zároveň otevře Hornbachy pro masové návštěvy, tak je to pro psychiatra, řekl doslova advokát a lékař Ivan Langer.




Podle Langera musí mít vládní píáristé radost z toho, co všechno vláda dokázala. Dokázala totiž občany České republiky vystrašit, zavřít je, vymýt jim mozky propagandou a pak je ještě nechá zaplatit veškeré škody, které tím vznikly. Navíc svou propagandou ještě vytváří dojem, že ji za to všechno lidé mají chválit.


Jistěže žijeme ve výjimečné situaci, kterou ještě nikdo v naší generaci nezažil, říká Langer. Ale vládní politika připomíná Čapkovo vyprávění, jak pejsek a kočička dělali spolu dort. Dali do toho to nejlepší, co našli, splácali všechno dohromady a pak se z toho pokakali. Původně to vypadalo, že je vláda jenom bezradná, ale posléze se ukazuje, že v nesmyslné skladbě vládních opatření je i jakýsi záměr.

„Jsme v přímém přenosu svědky likvidace celé jedné skupiny občanů. Jedná se o likvidaci živnostníků a podnikatelů.“ Mnoho lidí by podle Langera snad ani nevěřilo, že vláda v čele s podnikatelem bude likvidovat podnikatele. Ale vysvětlení spočívá v tom, že Babiš je oligarcha, oligarchové nejsou skutečnými podnikateli a v Česku vládne oligarcha společně s komunistickou stranou, která se díky němu po třiceti letech vrátila k účasti na moci. Komunisté a oligarchové mají společné to, že nenávidí svobodu. Proto spolu hnutí ANO a komunistická strana likvidují skupiny občanů, kteří svobodu potřebují ke svému životu.

Kdyby byl Ivan Langer v politice, tak by ve Sněmovně na parlamentní tribuně sundal roušku, která je podle něj už jenom náhubkem a roubíkem, který má občanům zavřít ústa. Roušky už rozhodně nejsou projevem solidarity a zodpovědnosti, jako byly na počátku epidemie. Langer by řekl: Pane Babiši, strhněme si už ty roušky! Ve zjevné parafrázi na Reaganovo zvolání: Pane Gorbačove, strhněte tu zeď!