sobota 11. prosince 2021

Co dělal kurýr Amazonu místo doručování balíků? Toto video už vidělo přes 12 milionů lidí!

 





Na internetu se objevilo video, které v tuto chvíli upoutala pozornost uživatelů internetu. Zhlédlo ho již přes 12 milionů lidí. Zásilkový dodavatel z Amazonu se rozhodl trochu si zpříjemnit pracovní dobu. Nikdo nemohl uvěřit tomu, co vlastně udělal. Když bylo vše odhaleno, byl o den později propuštěn. Autor záznamu si asi neuvědomil, že se na něj bude dívat tolik lidí a hlavní hrdina si odnese těžké následky. 


Co ten muž dělal místo práce? Na videu můžeme vidět dodávku od Amazonu na Floridě. Je zaparkovaná a zdálo by se, že by v něm nikdo neměl být. Netrvá však dlouho a ukáže se, že se v tom někdo dobře bavil. Vidíme, jak z auta vystupuje spoře oblečená žena. Ve skutečnosti má na sobě jen černé, přiléhavé šaty. Vychází z auta bosa.




Uživatelé internetu se nemohou přestat smát. Pod videem se spustila lavina komentářů. Mužovi však rozhodně nebylo do smíchu, když uviděl svou dodávku na TikToku. Druhý den byl propuštěn. „Umožnění vstupu neoprávněných cestujících do dodávek je porušením zásad Amazonu a tento řidič již nedoručuje balíčky zákazníkům Amazonu,“ uvedl mluvčí společnosti.