pondělí 27. prosince 2021

Jiřího Stracha: ANDĚL PÁNĚ 3 BUDE!

 





Nejčastější otázka na Jiřího Stracha (47) se na karlovarském filmovém festivalu dočkala odpovědi. „Anděl Páně 3 bude!“ propálila těhotná hvězda Bobulí Tereza Ramba (32), dříve Voříšková. A režisérovi nezbývalo než s ní souhlasit.


Původně přišli besedovat o nové krimi- sérii Docent, kterou diváci České televize uvidí příští rok na jaře. Během besedy ale padla i otázka na třetí pokračování veleúspěšné vánoční pohádky. Než to stihl Strach zahrát do autu, hbitě za něj zareagovala Tereza. „Anděl Páně 3 bude a já v něm budu hrát!“ vtipkovala nastávající maminka.


Chceš do nebe?

Její dobrý kamarád a režisér poté přítomné překvapil, když se zcela vážně zeptal: „Chceš do nebe?“ Za dychtivého pokyvování těhotné herečky tedy konečně ustoupil a nadšenému davu lidí řekl: „Tak teď to kvůli Terezce budu muset natočit!“ V rozhovoru pro deník Aha! pak tuto informaci potvrdil: „Terezka si tak dojemným způsobem řekla o roli v Andělovi Páně 3, že tu Svatou Terezii z Avily jí v tom nebi určitě budu muset dát... Ano, takže tady je příslib Anděla trojky,“ řekl Strach.




Odklad kvůli mateřské

Dřív než za dva roky to ovšem nebude. „Musíš s tím, Jirko, ale počkat. Chtěla bych jít poprvé v životě na mateřskou,“ žadonila usměvavá Ramba, která očekává své druhé miminko.