sobota 25. prosince 2021

Řezník podal na Moniku Bagárovou žalobu za urážky.

 









Souboj Řezníka a Bagárové končí u policie! Výhrůžky od Bagarových fanoušků




Ostrá výměna názorů Řezníka (35) a Moniky Bagárové (27) na Slavících nabírá na obrátkách. Poté, co drsný rapper při přebírání Zlatého slavíka označil českou pop music za dno, se do něj pustila zpěvačka. A ani ona si nebrala servítky.


„Upřímně jsem měl velkou radost, když tahle anketa skončila, a doufal jsem, že už se nebude obnovovat. Česká pop music je už roky na úplném dnu, nekopíruje zahraniční trendy… A když si občas naladím v autě rádio, udělá se mi fyzicky zle,“ řekl rapper, který si přišel pro svou zlatou trofej v masce smrťáka.

„Tohle je takový žebříček toho, co poslouchají ženské 50 až 60 plus. U nás jsou šikovní progresivní umělci, ale ti v tomhle sále nesedí,“ zakončil svou řeč a své fanoušky požádal, aby pro něj již nehlasovali.

Zatímco šokované publikum jen mlčky zíralo, nikdo netušil, co přijde o pár chvil později.




„Chtěla bych konkrétně k panu Řezníkovi,“ vystoupila s řečí mimo scénář Monika Bagárová. „Podle mě jste shnilá, plesnivá osoba, která se schovává pod maskou a nemá odvahu ukázat svou tvář. No nedivím se, nechceme vás potkávat,“ řekla na pódiu Monika Bagárová, jež předávala stříbrného Slavíka v kategorii Zpěvák. Ta sice na místě sklidila potlesk, na sociální síti se ale dočkala výhrůžek od rapperových příznivců.

„Mimo krásné zprávy se našlo i pár výhrůžek od fanoušků pana nejmenovaného. Předávám je policii,“ svěřil se Řezník na instagramu. „Buďte pozitivní, udělejte si ten život hezkej a nenechte zlo a špatnou energii vstupovat do vašich životů v jakékoliv podobě,“ dodal Zpěvák.