čtvrtek 24. listopadu 2022

David tancuje, jak Shopaholicadel píská.


 



Chhudák Přemek Forejt (35). Ostudu, kterou si na sebe slavný český šéfkuchař a nesmlouvavý porotce z kulinářské soutěže pro amatérské kuchtíky MasterChef letos přišil, mu hned tak někdo neodpáře. Za svou spolupráci se sítí rychlého občerstvení McDonald’s schytal bídu od svých fanoušků, vystřelili si z něj moderátoři letošního udílení hudebních cen Zlatý slavík a královskou korunu posázenou diamanty tomu nasadil David, životní partner Shopaholicadel, který ho na popud influencera Adama Kajumiho imitoval v rámci živého streamu na TikToku. 


Pro smích Kdyby partner zpěvačky Evy Burešové a šéfkuchař vyhlášené olomoucké restaurace Entrée Přemek Forejt věděl, jak dalece se stane terčem národního posměchu, asi by si spolupráci s fastfoodem McDonald´s pořádně rozmyslel. Písnička, ve které s hraním na zeleninu opěvuje čerstvost a kvalitu potravin výše zmíněného podniku, se totiž stala přes noc hitem, ovšem ne zrovna v kladném slova smyslu. Ze slavného kuchaře si od uveřejnění klipu dělají legraci nejen jeho hateři, ale i fanoušci. Jak už eXtra.cz informovalo, nejpotupnější je fakt, že se jeho hudebnímu počinu vysmáli i moderátoři letošních Slavíků. Ondřej Sokol se rozvyprávěl, jak Burešová při natáčení svého nového klipu kojila malého synka Tristana Williama. "Tristánkovi moc chutnalo, protože od toho ňadérka se několikrát ozvalo 'Mňam, mňam, mňam, je to fresh, mám to rád'," zakončili moderátoři svůj vtip, kterému se Eva od srdce zasmála, zatímco Přemek se tvářil jako kakabus.



I s tanečkem Na paškál si Forejta vzal i známý influencer a vtipálek Adam Kajumi. Ten totiž pořádal živý stream na TikToku s velmi kontroverzní kolegyní z branže Shopaholicadel. Nebyl by to Adam, kdyby si nevymyslel nějakou poťouchlost, a nebyla by to Adel, kdyby ho v tom hned nepodpořila. Společně se domluvili na Adelina přítele Davida - chtěli, aby v "živáku" napodobil Forejta, a aby to bylo pro diváky ještě pikantnější, přáli si, ať k tomu střihne i taneček. Davčovi se do toho ze začátku moc nechtělo, ale nakonec mu to Kajumi odstartoval a show mohla začít. "Já si to ale nepamatuju ten tanec, vymyslela sis to ty, tak mi pomoz," zkoušel ještě usmlouvat svou holku David, ale od té se mu dostalo odpovědi, že neví, jak to má vypadat. "Mnam, mňam, mňam, je to fresh, mám to rád. Best best burger," zarapoval David pozměněným hlasem, zesměšňujícím autora, mávaje u toho rukama do všech stran a pohupuje boky. Zdá se, že tento song bude patřit k těm písním, které se vždy objeví ve chvíli, kdy si bude Přemek myslet, že už upadl v zapomění. Jenže internet je věčný a zakázat ho Forejt nemůže...