úterý 22. listopadu 2022

Takto ShopaholicAdel neznáte: Snímky v prádle vyrazil všem fanouškům dech a to doslova. Bonus který stojí za to vidět zpěv vánočných koled v podaní Adély.


 



Adéla Pulcová alias ShopaholicAdel  vyrazila svým fanouškům dech. Na sociálních sítích sdílela fotografie ve spodním prádle, půvabná blondýnka nikdy nevypadala lépe. 

Po soutěži Survivor se vrátila moderátorka a influencerka vyhublá na kost. Nyní už má zpět pár kilogramů, začala opět běhat a na jejím těle je to opravdu znát. 

Single život

Před soutěží Survivor se Adéla rozešla se svým dlouholetým přítelem Davidem. Už během jejího pobytu na ostrově bylo jasné, že to nebyl definitivní rozchod. V rámci odměn za vyhrané hry získala Adél od Davida, jakožto od svého přítele, dopis. Po návratu z Dominikánské republiky se spolu dokonce objevili na veřejnosti. Návrat ovšem nevyšel, nyní je půvabná blondýnka opět sama. "S Davidem už pár měsíců nejsem, a protože jsem ani na Instagramu nesdílela to, že jsme zase spolu, necítila jsem povinnost oznamovat konec," prozradila svým sledujícím.



Foto v plavkách :D :D 



Její zpěv který odrovnal všechny :D její fanoušky na TikToku.