úterý 6. prosince 2022

Shopaholicadel prodává své umělé miminko Markétku! Ujeté, píší fanoušci


 



Adéla Pulcová alias Shopaholicadel nepřestává své fanoušky udivovat. Na Instagramu zveřejnila fotku panenky, které říká moje neživé miminko, a teď ji dokonce dává k prodeji. Samozřejmě to pobouřilo většinu jejích sledujících a ptají se, co to má znamenat.


Bizár za bizárem. Shopaholicadel přijde vždy s něčím extra. Teď se jedná o prodej panenky, kterou sama influencerka nazývá "moje neživé miminko Markétka". Na svém Instagramu ji prodává za šílenou částku.

Kojenec za směšnou částku 

"Moje milované neživé miminko/kojenec Reborn Baby Markétka za 12 800 Kč," píše tiktokerka k příspěvku. Pod příspěvkem se hned rozbouřily negativní komentáře. "Sociální sítě asi přestaly vydělávat." "To je dost ujetý." "I ta plastová hračka se u tebe mračí." "V pohodě, já ti rozumím, já mám taky nafukovací panu," píší lidé. Na sociální síť přidala ještě jednu fotku, kde miminko hlídá její pes Rico. "Takhle můj pejsek Rico hlídá naši Reborn baby Markétku. Ten náš pejsek je opravdu miláček," napsala youtuberka. To nadzvedlo další její příznivce. "Tak ten pes už je polomrtvej, když je za celej den 2x venku a dohromady to jsou 2 minuty za celej den, chudák Ricousek," píše rozhořčeně sledující. "Dávej bacha, abys neměla doma reborn štěňata." "Nádherný, tak hlavně ať ji neprokousne," dodávají.



Místo aviváže čištění na záchod 

Jak už redakce eXtra.cz informovala, influencerka se nedávno podělila o informaci, jaký používá přípravek do praní, když jí dojde aviváž. "Když nemám aviváž a potřebuji prát, tak to je takovej problém, že tam místo toho dám čištění na záchod," svěřovala se s pozoruhodnými detaily youtuberka na TikToku.