pondělí 13. února 2023

Blíží se konec Shopaholicadel? Influencerka přišla o účet na TikToku a prosí hejtry o odpuštění

 




Kontroverzní influencerka řekla konečně pravdu o mrtvém morčeti. Na tragickou chybu ale pořád doplácí.

Známá tiktokerka a youtuberka Adéla Pulcová alias Shopaholicadel nezažívá zrovna nejlepší období své kariéry. Už takhle mnohými nenáviděná influencerka čelí aktuálně velké vlně útoků kvůli její nechutné kauze s mrtvým morčetem, které bylo nalezeno mrtvé u popelnic před Adéliným bytem. Shopaholicadel se nejdříve bránila, že jí mazlíček spadl na zem a ona nevěděla, kam jinam ho dát, lidé ji ovšem obviňovali z týrání zvířat a žádali odebrání i jejích ostatních mazlíčků. Mnoho kritiků se totiž bálo také o jejího pejska a zejména králíčka, o němž už dlouho nikdo neslyšel. Hejtři si proto dali jasný cíl – nahlašovat Shopaholicadel její účty na sociálních sítí a zbavit jí tak role sledované influencerky. A jejich snahy začínají nést ovoce.

Shopaholicadel totiž přišla o svůj hlavní tiktokerský účet, na němž měla přes 200 tisíc odběratelů a byl v podstatě jejím nejsledovanějším kanálem. Přijít pak měla také o svůj náhradní účet a profil na TikToku byl smazán také jejímu snoubenci Davidu Pražákovi. Adéla nepřišla o svůj účet poprvé, nyní to ovšem vypadá, že by smazání jejího hlavního profilu mohlo být delší, či dokonce trvalé. Tiktokerka si tak už založila nový profil, na němž už ovšem poměrně brzy nasbírala přes 40 tisíc sledujících. O zájem fanoušků ani hejtrů tak evidentně nepřijde.



Adéla pak na novém profilu zveřejnila video, v němž přiznává svou chybu ohledně úmrtí morčete a pravou příčinu. Jak se totiž ukázalo, tak spekulace hejtrů byly pravdivé a za jeho smrtí podle všeho nestál pád, ale podchlazení, jelikož youtuberka v bytě dostatečně netopila. „Stala se situace, co se stala. Smíšek mohl mít v tom bytě větší teplo než 18 stupňů,“ přiznává influencerka a sype si popel na hlavu i s odložením mrtvého tělíčka u popelnic. Ve videu přiznává chybu a tvrdí, že teď by se zachovala jinak. Chápe proto, proč jí někteří neustále nahlašují profily. Nechápe ovšem, proč jí hejtři nahlašují také živé streamy a nenechají ji v klidu povídat s fanoušky.

Prosí pak nejen o odpuštění, ale také o to, aby ji lidé nechali aspoň její nový účet na TikToku. „Nikdy si to neodpustím, taky mi to morčátko chybí. Není to pro mě jednoduché,“ dodává Adéla. Vyslechnou kritici její prosbu, nebo jí budou nahlašovat tak dlouho, dokud ji nebude čekat pád do influencerského zapomnění? Uvidíme, vzhledem k rychlému nárůstu odběratelů na náhradním účtu to však vypadá, že konec problematické influencerky ještě jen tak nenastane.




Sdílej tento článek a podpoř autora článku.

Sdílení tohoto článku získá autor finanční odměnu. A bude mít chuť tvořit dále takový články.