čtvrtek 16. února 2023

Shopaholicadel prý od dětství šikanovala rodina: Znechucená sestra influencerky promluvila


 



Tiktokerka Adéla Pulcová alias Shopaholicadel má závažné problémy s psychikou. Trpí bipolární poruchou, a jak se nyní nechala slyšet v pořadu Drbny, trauma si navíc nese i ze svého dětství. Rozpovídala se o tom, že byla šikanována vlastní rodinou. Příbuzní mají však jinou verzi. K nařčení se pro redakci fakeclanky.cz vyjádřila Adélina sestra. 


Při pohledu na Shopaholicadel a její tvorbu nejspíš každého aspoň jednou napadla myšlenka, že tahle dívka neměla nejlehčí dětství. O svých nejbližších ale tiktokerka příliš nemluví, a jak nyní prozradila v pořadu Drbny na TV Barrandov, se svou rodinou není ani v kontaktu. Adéla má pouze starší sestru a maminku, s těmi se však nevídá. “Nebavíme se, protože nechce přijmout Davida," prozradila důvod odloučení se svou matkou. Ten hlavní ale údajně vyplývá už z dětství.


Adélu prý rodina šikanovala

V pořadu došlo také na téma Adéliny psychiky. S tou influencerka bojuje dlouhodobě a problém řeší i s odborníky. Trpí bipolární poruchou, závažným duševním onemocněním. “Problémy s psychikou se začaly projevovat už v dětství, kdy mě začala šikanovat rodina," rozpovídala se v pořadu. "Nemůžu jezdit v hromadný dopravě, sedět vedle někoho cizího,” dodala. “Šikanovala mě rodina, byla totiž upřednostňovaná moje sestra. Využívali mě hodně, třeba když si sestra otevřela školku, tak abych tam dělala uklízečku," tvrdí influencerka.


Reakce rodiny

Adélina rodina má však jinou verzi. K jejím tvrzením se pro redakci eXtra.cz vyjádřila Adélina sestra. „Asi se mi k tomu ani nechce vyjadřovat. To bych nás musela obhajovat pomalu každý týden, když Adéla vypustí nějakou lež. Kdo nás zná, ten ví. Inteligentní člověk, když se nad tím zamyslí a podívá se na nějaká její videa, asi pochopí, co je lež a co pravda. V každém videu je za chudinku, někým ublížená, nikdy nepřizná svou vlastní chybu. Stěhuje se, protože jsou na ni zlí sousedi, ne proto, že tam dělá bordel do dvou do rána,“ reagovala sestra Kristýna. Ta se k Adéle vyjádřila podrobně již před rokem, záznam je ke zhlédnutí na YouTube.
Sdílej tento článek a podpoř autora článku.

Sdílení tohoto článku získá autor finanční odměnu. A bude mít chuť tvořit dále takový články.