čtvrtek 16. února 2023

Identita tajemné Dany konečně odhalena! Vážně za vším stál Kazma s Shopaholicadel?

 





Největší tajemství českého TikToku bylo konečně odtajněno. Mnoho lidí je z něj ale zklamáno.




Internet už má konečně jasno. Je to několik týdnů, co se na TikToku objevily dvě tajemná videa, v nichž vystupuje krásná žena a řekne jenom, že je Dana. Okolo ní se objevovala povědomá grafika z Kazmových One Man Show a různé indicie. A prakticky celý internet měl jasno. Většina lidí si byla jistá tím, že se jedná o Kazmu a příchod jeho nové projektu, jimž nám vyrazí dech. Když se později objevilo video Jokera, které dalo záhadě ještě větší roušku tajemství, fanoušci si byli jisti tím, že se jedná právě o Kamila Bartoška.

Vznikaly pak opravdu šílené teorie, podle nichž měla být onou Danou ve skutečnosti Shopaholicadel a mělo se ukázat, že všechno její chování bylo jen Kazmovým prankem. Což se i vzhledem ke kauze s mrtvým morčetem zdálo jako neuvěřitelné. A jak se dalo očekávat, vše bylo opravdu úplně jinak.



Video o vysvětlení celé záhady totiž bylo konečně zveřejněno. Nevydal ho ovšem Kazma, ale jiný internetový vtipálek, Martin Mikyska alias Mikýř. Právě ten se schovával za maskou Jokera a konečně vysvětlil, o čem ve videu skutečně. Jednalo se totiž o velmi bizarní propagaci na datové schránky, kterou musí od letoška používat lidé pracující jako OSVČ či živnostníci. Mikýř pak chtěl evidentně upozornit na to, proč je tento portál tolik důležitý. A udělal to schválně způsobem, který poblázní celý internet. Narážky na Kazmu či jeho grafiku tak byly zcela záměrné a sám Mikýř si dělá z mnoha teorií včetně té okolo Shopaholicadel legraci.




Zároveň ovšem přidává několik další indicií a Kazmovských hlášek, podle kterých nespokojení teoretici doufají, že za celou kauzou se skrývá i něco víc, co ještě nebylo prozrazeno. Jenže skutečnost je nejspíš taková, že si Mikýř dělá z podobných konspirátorů srandu, a tak trochu je vodí za nos. Ať je to jak chce, tak youtuber dostal svým šíleným kouskem opravdu hodně lidí.
Sdílej tento článek a podpoř autora článku.

Sdílení tohoto článku získá autor finanční odměnu. A bude mít chuť tvořit dále takový články.