pátek 17. února 2023

Shopaholicadel prozradila pikantnosti z ložnice: David je v posteli fakt dobrej.

 




Kontroverzní youtuberka Shopaholicadel ovládla TV Barrandov. Poté, co v pořadu VIP svět speciál potrápila moderátora a mediálního magnáta Jaromíra Soukupa, dorazila i se svým přítelem Davidem do další z barrandovských relací s názvem Drbny a prozradila pikantní detaily jejich seznámení.



První rande


Adéla Pulcová alias Shopaholicadel patří ke známým tvářím sociálních sítí. Společně s přítelem Davidem se dostavila do pořadu Drbny na TV Barrandov a ukázala, že na svou lásku si dokáže počkat, a to pěkně dlouho. "S Davidem jsem se seznámila tak, že jsem ho sedm let sledovala na sociálních sítích, protože byl streamer," svěřila se moderátorkám, jak dlouho jí trvalo, než se s Davidem vůbec dali do řeči. "Dal mi jako první srdíčko na seznamce a pak za mnou ten den přijel," dodala influencerka. Její přítel měl ale trochu odlišnou verzi příběhu jejich lásky. "Tak to nebylo. Měsíc jsme si psali a pak jsem teprve přijel," uvedl na pravou míru. Barrandovské drbny samozřejmě zajímalo, jestli první rande proběhlo se vším všudy. "Ne, sex nebyl, nešlo to," odpověděl bez váhání na intimní otázku David.


Nejen moderátorky, ale i diváky překvapilo, že Shopaholicadel na nic nečekala a Davida si k sobě hned nastěhovala. "Když jsme si psali, já jsem jí řekl, že za ní přijedu na víkend, že to risknu a zkusím to, no a už jsem tam zůstal," zasvětil Drbny do detailů začátků jednoho z nejbizarnějších vztahů českého internetu. "Cesta byla 150 kilometrů, ale vyplatilo se to," dodal.


David je ten pravý

Influencerka se svým partnerem prozradili i to, kdy si poprvé řekli, že se milují. Zatímco Adéla se Davidovi vyznala ze svých citů písemně, on byl o něco větší romantik a své lásce to řekl osobně. Došlo i na výzvědy, jaký je přítel Shopaholicadel v posteli. "Musím říct, že je hodně dobrej, fakt si nemůžu stěžovat," prozradila youtuberka se stydlivým smíchem. Následně měli partneři říci, co jeden na druhém milují, ale i co jim leze na nervy. "Na Adéle miluju, že je svá, jde si za tím, co chce, a je to občas blázínek," pěl ódy na svou lásku Davča. "Vadí mi její náladovost, občas je trošku jako dítě, což je sice hezký, ale někdy je to přehnaný, a to je asi všechno," dodal. "Já miluju Davidův úsměv, jeho prdlost a to, jak si mě vždycky dokáže usmířit," uvedla jedna z nejkontroverznějších influencerek. "Ale když mu dojdou cigarety, pak je hodně protivnej," doplnila vzápětí.


Shopaholicadel na sebe v rozhovoru práskla, že je to ona a její změny nálad, kdo může za jejich hádky, přesto si ale za dobu trvání svého vztahu s Davidem ani jednou nedali pauzu. "Myslím si, že David je ten pravý," uvedla Pulcová, která prozradila, že i když měla před Davidem nějaké vztahy, sex měla pouze s ním. O Adéle Pulcové je ale na sociálních sítích známo, že svého přítele občas dost šikanuje. V pořadu VIP svět to ale vyvrátila. "Oni si toho na internetu hodně navymejšlej," řekla tehdy Jaromíru Soukupovi Shopaholicadel. "Já jsem taková prudší, protože mám nemoc, kterou neumím ovládat," doplnila.