neděle 12. března 2023

Drsný rozchod Shopaholicadel: Nevrátíme se k sobě, jsem rád, že jsem odešel, říká David


 



Dlouho se spekulovalo o rozchodu influencerky Adély Pulcové alias Shopaholicadel a jejího přítele Davida. Nyní zřejmě u Adély přetekl pohár trpělivosti a svého snoubence vyhodila v jednu ráno z domu. Ten odjel ke svým kamarádkám a ihned udělal livestream s tím, že prozradil drsné detaily rozchodu. K Adéle se prý už nevrátí. Shopaholicadel mezitím na svých sociálních sítích ukázala nového neznámého muže.


Velké lásky mezi Shopaholicadel a jejím Davčou je konec. Předtím to vypadalo, že tito dva spolu chtějí strávit zbytek života. Naznačovalo tomu i třetí veřejné zasnoubení, které proběhlo v pořadu Drbny na TV Barrandov. Přesto tito dva už dnes netvoří pár. Během jedné noci Adéla svého snoubence vyhodila, ten okamžitě začal streamovat na TikToku své kamarádky Mejty, kde se svěřil s detaily.


"Já jsem na ní miloval její povahu a tu praštěnost," prozradil David, co mu na Adéle zpočátku imponovalo. Ted je všechno jinak a dvojice je na ostří nože. "Tedˇ jsou pro mě jiné priority. Musím si najít práci a postavit se na vlastní nohy," promluvil David o své budoucnosti. 

David má nyní klid 

"Konečně jsem odešel a jsem rád. Všiml jsem si, že na storíčku má nějakýho chlapa, ale neznám ho. Je docela divný, že mě vyhodí v jednu ráno, já jsem byl pryč už od deseti večer. Přišel jsem si ráno pro věci, který mi dala, a měla tam novýho chlapa," prozradil dnes již bývalý přítel Adély Pulcové, která nového muže ukázala na svém Instagramu. Načež si profil deaktivovala.


"Myslí si o sobě, že je celebrita, ale to je tím, že jí narostlo ego. Hodněkrát jsem se za ni styděl. Zjistil jsem její nevěru, že mi někdo poslal chat s novým chlapem. Chodil jsem s ní ze začátku, protože jsem ji miloval a láska je slepá," řekl ve streamu David. "Ne¨, nevrátíme se k sobě," utnul pak hned v začátku spekulace, jestli se nejedná jen o nějaký vrtoch.