středa 8. března 2023

Opuštěná a trpící Shopaholicadel: Ven už vůbec nechodí, oběti loví na seznamce


 



Kontroverzní youtuberka a tiktokerka Shopaholicadel, občanským jménem Adéla Pulcová, se opět dostala do varu. Naštvali ji totiž její hateři a followeři, kteří odhalili, že si založila profil na sociálních sítích, které slouží jako seznamka. K celé situaci se vyjádřila ve videu na svém YouTube kanále. 


Nemůže chodit na veřejnost

Adéla Pulcová, známá na sociálních sítích pod přezdívkou Shopaholicadel, se opět pustila do sporu se svými hatery. Důvodem jejího špatného rozpoložení jsou prý útoky na její osobu kvůli tomu, že si založila profil na internetové platformě Badoo. 

"Opět se našli nějací rejpalové, co musí rýpat do mého soukromého života," posteskla si ve svém novém videu na YouTube Adéla s tím, že kvůli těmto haterům nemá vůbec žádné soukromí. "To, že jsem si něco založila, ano dobře, založila, ale založila jsem si to pouze s Davidovým svolením a nikde není psáno, že já Davida podvádím," rozohnila se kontroverzní youtuberka ve svém vyjádření o založení si účtů na "seznamkových" platformách. 

"My jsme s Davidem pořád spolu, budeme spolu a to, že si musím takhle na internetu hledat přátele, protože skrze svoji práci, skrze vás hatery nemůžu chodit ven mezi lidi, nemůžu si osobně venku na ulici najít přátele, ale to absolutně není moje vina, za to můžete vy, protože vyhrožujete, šikanujete a už to jde do kyberšikany, stalkujete, tak se nedivte, že si musím hledat přátele po internetu," svěřila se se svým trápením Pulcová.


David jí vše dovolil

Shopaholicadel svým sledujícím vytkla i to, že se nemůže ani v klidu sama projít po ulici, zajít si do obchodů a dělat věci jako každá normální mladá žena. "Jediný, co dělám, je, že jdu ven s pejskem, a jinak jsem kvůli vám haterům doma," dodala youtuberka. 

"Vy se mi divíte, že si pak musím založit někde profil a hledat si kamarády přes internet? Kdyby mi to David nedovolil, tak si nic zakládat nebudu, ale já jsem se ho ptala, jestli si můžu něco takovýho založit, abych si našla kamarády," uvedla Shopaholicadel a postěžovala si, že kvůli její práci nechtějí jejího partnera nikde zaměstnat. "Nejde to být spolu čtyřiadvacet hodin denně, já si potřebuju s někým psát a volat, to přece musíte chápat," vysvětlovala svým followerům ve videu Adéla, která společně se svým přítelem nedávno poskytla několik otevřených rozhovorů pro TV Barrandov. 

"To, že si založím profil a hledám si přátele, neznamená, že s Davidem není něco v pořádku a že spolu nejsme. Tak jste padlí na hlavu?" čertila se na své fanoušky. "Nikdo neřekl, že se rozcházíme a že s Davidem končím, to nikdo neřekl, to máte vy ve vaší palici," dodala s tím, že nic takového ani v žádném ze svých streamů a videí neřekla.