úterý 7. března 2023

Shopaholicadel si založila profil na seznamce!


 



Influencerka Shopaholicadel přiznala problémy ve vztahu. Nedávno se s přítelem přestěhovala do Prahy, jenže David si ve velkoměstě nemůže najít práci. Jejich vztah tak prochází velkou zkouškou, jsou spolu 24 hodin denně a youtuberka už je na něj alergická. Založila si tedy účet na seznamce Tinder, kde se snaží najít nové kamarády. Brání se proto útokům, že by Davida někdy chtěla podvést.




Přestože se Shopaholicadel před několika měsíci radovala ze zasnoubení s Davčou, do vztahu přišly problémy. Neustálá přítomnost partnera v bytě ji začala rozčilovat, šla se proto vyvětrat. "Šla jsem sama, protože jsem svéprávný člověk a potřebuju své soukromí než být furt zavřená s Davidem doma, to prostě nejde. Zvlášť když je bez práce, protože ho nikde nechtějí. Asi kvůli hejtům, nevím. Není to dobré být s partnerem 24 hodin denně," svěřila se v úterý ráno na youtube influencerka, proč jim to doma skřípe.

"Nejvíce si vyčistíte hlavu, když jdete sami, ne s někým, koho máte, když to řeknu ošklivě, už plné zuby. Já jsem jenom upřímný člověk," přiznala, jak moc ji David štve. Aby před vším utekla, chce si influencerka najít nové kamarády. Prý se však nemůže s nikým seznámit na ulici jako normální člověk. Zvolila proto Tinder, kde lidé často navazují romantické vztahy. Když si fanoušci jejího účtu na seznamce všimli, strhla se na hlavu Shopaholicadel vlna kritiky, že se snaží Davida podvést.


"Našli se opět rejpalové a já nemám žádné soukromí. Ano, založila jsem si Tinder, ale založila jsem si ho pouze s Davidovým svolením a nikde není psáno, že Davida podvádím, ty v**e. My jsme pořád spolu a budeme spolu. To, že si musím na internetu hledat přátele, protože kvůli vašim urážkám nemohu chodit normálně mezi lidi, kde bych si je mohla najít, není moje vina," vzkázala Shopaholicadel ve videu na youtube lidem, kteří ji kritizují.

"Za to můžete vy, vyhrožujete mi, sledujete mě, už to jde dokonce do kyberšikany. Tak se nedivte, že si přátele hledám po internetu. Nemůžu jít v klidu ani do obchoďáku. Jediné, co dělám, tak chodím ven s pejskem, jinak jsem kvůli haterům doma," postěžovala si youtuberka.


"Kdyby mi David Tinder nedovolil, tak si nic zakládat nebudu. Ale já jsem se ho ptala, jestli si ho mohu založit, abych si našla kamarády. Vzhledem k tomu, že Davida kvůli mé práci nechtějí vzít do žádného povolání, nejde s ním vydržet 24 hodin v bytě. Já si potřebuji s někým psát a volat. Ale vy jste z toho udělali, že Davida podvádím, že něco není v pořádku, jste padlí na hlavu? Nikdo neřekl, že se rozcházíme," popřela Adéla ve videu problémy. 

Naštěstí celé její rozhořčení pominulo během úterní procházky. Při pohledu na náplavku, která Adélu okouzlila, se uklidnila. Brzy si však na domácí potíže stejně vzpomněla. "Já už potřebuju klid než být s tím klukem doma," dodala naposledy naštvaně. Na instagramu také zveřejnila video, ve kterém naznačila, že vztah s Davčou ohrožuje hlavně žárlivost.