pátek 12. května 2023

Shopaholicadel přišla o roli v seriálu! Proč s ní tvůrci nechtějí pracovat?


 



Kontroverzní influencerka Adéla Pulcová lákala na sociálních sítích na svou první roli. Před kamerou se s ní měl sejít také její přítel Jan Kulas. Z velkých plánů ale nakonec sešlo.

Je to teprve pár dní, co se youtuberka Shopaholicadel chlubila na svých sociálních sítích velkou novinkou – měla se stát jednou z hvězd nového internetového seriálu Bu*erantky v akci. V evidentně amatérském projektu méně známého tiktokera Daniela Kokiho si měla zahrát právní prokurátorku Violettu a jejího partnera Leona měl ztvárnit samozřejmě její skutečný přítel Jan Kulas. Fanoušci i hejtři se tak těšili na pravý internetový bizár. Jenže jak už u Shopaholicadel bývá zvykem, z jejích velkých plánů nakonec sešlo a v seriálu se neobjeví.

Adéla se totiž s tvůrci podle všeho krapet nepohodla a doplatila tak na své chování. Podle vyjádření na instgramovém profilu seriálu se totiž plánované natáčení muselo o týden odložit, jelikož jednoho z aktérů projektu postihla nečekaná smrt v rodině. Jenže Adéla údajně nechtěla o odložení projektu kvůli tragické události slyšet a stála si za začátkem natáčení, a tak se s ní tvůrci rozloučili. A nedokážou pochopit její sobecké chování a fakt, že nebere ohledy na druhé.







„Adél asi neví, co je úmrtí v rodině a partnera. Tady je potřeba mít pochopení,“ stojí ve vyjádření. Budoucnost seriálu je tak nyní nejistá a není jasné, zda se bez Adély (a pochopitelně i jejího přítele) bude pokračovat. Youtuberka ovšem už samozřejmě přišla se svým vyjádřením a snaží se tvrdit, že všechno bylo jinak. Nedokázali se podle ní zkrátka domluvit na dalším termínu, jelikož si Adéla udělala volno na tento natáčecí víkend, ale další navrhované dny už se jí zkrátka nehodily. Mezi youtuberkou a zbytkem týmu tak prý došlo k hádce a Shopaholicadel s přítelem si radši řekli, že seriál opustí.

„Udělám si kvůli tomu natáčení volno a oni najednou z nějakých osobních důvodů to odřeknou? Co si jako myslí? Že já můžu kdykoliv, když lusknou prstem nebo písknou? Ne,“ říká youtuberka ve videu. Vadil jí pak také název seriálu, kvůli němuž ji prý lidé nahlašovali sociální sítě. Stejně tedy jako v případě její moderátorské kariéry i ta herecká pro Shopaholicadel skončila dřív, než pořádně začala. Tak uvidíme, jestli někdy podobnou nabídku ještě dostane.