pátek 1. září 2023

Nahé fotky Shopaholicadel se šíří po internetu. Kdo za to podle ní může?

 




Ne, tohle by nikdo vidět neměl. Po sociálních sítích se rychlostí blesku šíří úplně nahé fotky Shopaholicadel. Otázkou je, kdo je jako první rozeslal. Tiktokerka v tom má jasno, prý jde o bývalou kamarádku!

Je to už dlouho, co Adéla Pulcová alias Shopaholicadel vzbudila svou přítomností na sociálních sítích pozornost. Začalo to mrtvým morčetem, obrovskými příjmy i chováním k expříteli Davidovi. Ten ji po rozchodu obvinil například z toho, že ho mlátila a zakazovala mu práci, jak píšeme v tomto článku.

No, a teď lítají po netu nahé fotky Shopaholicadel, zřejmě z koupelny. Podle YouTubera, jenž si říká Kopačka, je měl vypustit ven současný přítel Adély Jan Kulas, to však ona popírá. Prý za to může její bývalá kamarádka! „Kdyby něco, ty nahé fotky celého mého těla, co teď vylézají na internetu, měla pouze Karolína Lanková, která to rozesílala dál. Karolína se zachovala jako největší svině, tohle je šíření pornografie, to má zůstat mezi kamarádkami,“ uvedla Shopaholicadel na Instagramu.



Karolína Lanková se proti tomu ohradila. „Já jsem žádné její nahé fotografie nerozeslala a ani je rozesílat nebo někde ukazovat nebudu. Že ty fotky mám, to neznamená, že musely být ode mě, určitě jsem je neměla jediná,“ řekla pro eXtra.cz.