sobota 9. září 2023

Shopaholicadel se bude vdávat. Honzíkovi řekla ano přímo uprostřed oktagonu. Vypadala jako princezna.


 



Sobotní galavečer Red Face přinesl jedno radostné překvapení. Kontroverzní influencerka Shopaholicadel se konečně dočkala a její Honzík ji požádal o ruku, a to přímo v oktagonu. Ačkoliv se Adéla pořádně vyfikla, prý to nečekala. Redakce eXtra.cz samozřejmě nechyběla na místě a zamilované hrdličky ihned vyzpovídala. 



Adéla Pulcová alias Shopaholicadel se od svého Honzíka dočkala velkolepého gesta jako z romantického filmu. Při příležitosti sobotního galavečeru Red Face její drahá polovička poklekla a požádala ji o ruku. Redakce eXtra.cz musela okamžitě zamilované snoubence vyzpovídat.




Pulcová zvolila při této příležitosti slavnostní outfit. Vynesla dlouhé černé šaty a nechyběla ani korunka. Ačkoliv by se to mnohým mohlo zdát zvláštní, prý takový krok skutečně nečekala a večerní róbu s korunkou vytáhla pouze náhodou. “Nečekala jsem to, myslela jsem si, že chce někoho vyzvat na zápas,” komentuje Adéla gesto svého partnera, který před ni poklekl přímo v ringu.


Adéla už zasnoubená byla, a to rovnou dvakrát Honza Kulas věděl, že chce slavnostní galavečer využít k zásnubám. “Plánoval jsem to asi měsíc. Všechno to bylo pod záminkou Red Face. Řekl jsem jí, že vybereme zásnubní prsten a pak, když bude 3 měsíce hodná, tak ji požádám,” prozradil naší redakci miláček Adély.



Pulcová však v minulosti již zasnoubená byla, a to rovnou dvakrát. Poprvé ji její bývalý přítel David Pražák alias Fregamer požádal o ruku hned na první schůzce, kam si přinesl i prstýnek. Podruhé se tak stalo den před prvním adventem na chodbě obchodního centra, kde před svou Adél poklekl s novým prstenem. "Nečekala jsem to a málem jsem se tam před lidmi rozplakala,” řekla tehdy Adéla svým fanouškům na YouTube.