sobota 21. října 2023

Rozzuřená Shopaholicadel ruší zásnuby: Po Honzíkovi mrskla prstenem a vykopla ho z domu


 



Hádky v přímém přenosu mezi Adélou Pulcovou alias Shopaholicadel a jejím snoubencem Honzíkem neberou konce. Tentokrát se influencerka postarala na svém TikToku o pořádnou podívanou, když kvůli prohranému duelu hodila po své lásce zásnubním prstenem. 



Honzík bere Adéle práci

O youtuberce Adéle Pulcové neboli Shopaholicadel se ví, že prohru nesnáší dobře, tím spíš, když se jedná o prohru s jejím snoubencem Janem Kulasem. I když se zasnoubili nedávno, nad jejich vztahem se neustále stahují mračna. "Směje se mi no, je to pravda. Bohužel, co jem si vybrala, to mám," rozčilovala se Pulcová během společného duelu, ve kterém za svou láskou pokulhávala o několik tisíc sledujících.


"Jemu to prostě vyhovuje, že já prohrávám, že kvůli němu přicházím o práci," brblala si pro sebe bez přestání Adéla. "Je to možný, že ode mě odejde, ale mně je to jedno, ať si klidně odejde," odpověděla na jeden z dotazů v průběhu hry na TikToku. "Už je mi to u p*dele, klidně budu bez chlapa sama," dodala nakvašeně s tím, že si ho klidně může vzít nějaká holka, že jí už na tom nezáleží. "Je na mě zlej," odpověděla Pulcová na dotaz, jak se k ní její snoubenec chová. "Nejsem na tebe zlej," odpověděl jí Honza, který během hry seděl v její blízkosti. " Ale jsi na mě zlej prosím tě, všichni už tě prokoukli a vidí, že mi bereš práci," vpálila mu Adéla a tím odhalila, proč se v poslední době opět chová nenávistně. Za jejími změnami nálad navíc stojí i to, že Kulase na sociální síti sledují spíše dívky, z čehož influencerku sžírá žárlivost.



Reklama z Youtube

Vyhazov z domu a hod prstenem

Několikátá prohra v pořadí pak Shopaholicadel natolik vytočila, že se v jednu chvíli zvedla a mrštila po Kulasovi prstýnkem, který jí před několika týdny navlékl během veřejných zásnub. "Běž pryč," začala Adéla, stojící mimo záběr, vyhánět Honzu z místnosti. "Tady si vem ten prsten, já s tebou žádnou svatbu nechci," hartusila uražená Pulcová a nepřestávala si neustále něco brblat pod nosem. "Radši budu svobodná než mít tohle celej život," přiostřovala youtuberka. Vzhledem k tomu, že Kulas po Adélině výstupu ještě dlouho duel neukončil, je jasné, že to není poprvé, co mu vrátila prsten a vyhrožovala rozchodem. "Ještě se mi směje do ksichtu, tohle nemá cenu. Už mě ten člověk nebaví, já už toho mám prostě dost," začala Pulcová po další prohře nabírat k pláči. Po chvíli se ale začala situace ještě více vyhrocovat. Poté, co Honzu několikrát vyhodila z místnosti, řekla, že s ním končí. "Už toho mám dost. Tobě to prostě vyhovuje, že mi bereš práci! Dělal mi to bejvalej, děláš mi to ty. Kdybych věděla, jakej jsi, tak s tebou v životě nejsem!" brečela poražená Pulcová vzteky. "Seš normální hajzl!" vřískala influencerka. Zásnuby Honzíka a Shopaholicadel

Adéla i Honza během živého streamu zmizeli z obrazovky a k uším jejich followerům doléhala ostrá hádka z vedlejší místnosti. "Ještě jedno slovo a ani se nenažereš a půjdeš pryč!" bylo slyšet Adélu vytočenou vzteky k nepříčetnosti. "Už tě tu nechci! To jsou moje příbory, to co máš, já jsem tady doma!" rozčilovala se bez přestání.