pátek 26. dubna 2024

Bývalá Shopaholicadel: Nové jméno a rozchod?


 



Shopaholicadel je pseudonym, pod kterým dosud na sociálních sítích vystupovala známá kontroverzní influencerka Adéla Pulcová (30)! Veřejnost na sebe Adéla poprvé upozornila v roce 2013, kdy se účastnila  Česko Slovenské SuperStar. Porotu však její výkon nezaujal a skončila tak mezi neúspěšnými, tedy v takzvané hvězdné pěchotě…V roce 2021 začala Adéla vytvářet obsah na sociální síti TikTok a posléze i na platformě Youtube či na Instagramu, v důsledku čehož vstoupila do širokého povědomí velké části české veřejnosti! 



Je však nutné připomenout, že se tak stalo zejména díky bizarním kauzám, které na tuzemské publikum velmi dobře fungují…Jsou to totiž lidé, kdo sdílí videa Shopaholicadel, a přestože její tvorbu nemají příliš v lásce, anebo to není jejich „šálek kávy,“ její tvorbu tak ve velkém šíří dál…Zajímavý je pro diváky i osobní život Adély, který je velmi často prezentován prostřednictvím živého vysílání na TikToku, a tak se na sociálních sítích nejednou objevil komentář tohoto znění: „Sledovat tohle je lepší, než sledovat nějakou telenovelu,“ anebo „Já to mám místo Ulice…” Mnozí se také rádi dívají, jak Adéla stále hledá nové a nové partnery, přičemž se vždy jedná o toho pravého a po několik měsíců i toho nejlepšího! To bylo možné vidět téměř v přímém přenose,  a to jak u Adélina bývalého přítele Tomáše nebo Patrika, tak i u Davida Pražáka či Jana Kulase.  Dosud byl pak Adéliným přítelem Josef Gotovcev, avšak jak Adéla prohlásila v živém vysílání na TikToku: „Já to řeknu jednoduše. Jsem doma sama. Pepa někam odešel. Už je toho na mě moc a bojím se, aby byl vůbec venku sám…Já mu do hlavy nevidím… Celá situace vyvrcholila hned následující den, kdy Adéla sdílela na sociálních sítích video, ve kterém zpívá: A, B, C, D, nas*r si, ty obzvlášť…Ty jsi vážně pěknej s*áč, chybu svou neuznáš, plnou hubu keců máš,” a to s hashtagy jako – lež, nevěra, podvádění, řvaní, drzost, nadávky, vztah, podvod, lhář, bydlení, sama, agresor, manipulátor a psychopat…Josef Gotovcev, který se mezitím vrátil do svého podnájmu, pak večer vysílal na TikToku s tvůrcem, který na platformě Youtube vystupuje pod jménem Strážce internetu, a sledující tak mohli přihlížet tomu, jak si Adéla balí věci a odchází ke kamarádce. Josef pak kamarádce popřál hodně štěstí a oznámil Strážci internetu: Nic, udělala ze mě hajzla, že to, co ona dělá mě, dělám já jí. Takže její kamarádka ji jako ´zachránila´, že já na ni prý řvu, dusím ji a mlátím. Přitom tohle všechno dělá ona mě. Ona vstane a už je protivná a hnusná. Už toho mám dost a nenechám si to líbit. Tý kamarádce jsem řekl, ať si to užije a ať jí hlavně nevrací!”


Proč se ale Shopaholicadel vlastně musela přejmenovat? Proč se zbavila jména, které je čím dál známější? Adéla si totiž ochrannou známku se jménem Shopaholicadel zaregistrovala až druhá…Prvotním vlastníkem je jakýsi Miroslav, který ji údajně v posledních dnech vyzval, aby jméno Shopaholicadel nadále nevyužívala, neboť na něj nemá ze zákona právo! Proslýchá se rovněž, že práva na jméno Shopaholicadel koupila firma PANK NETWORK, která v současné době prodává edici panenek s tváří Shopaholicadel, a to pod názvem Chucky Shoppadelína…

A jak se k celé situaci vyjádřila sama Adéla?  „Lidi, trvalo mi to asi tři dny, než jsem vymyslela, jak se budu jmenovat a než jsem udělala banner a profilovku…Bylo to těžký, no….Musela jsem si dát nové jméno a spousta z vás ví proč. Řeknu to jednoduše, bohužel jsem si koupila pozdě ochrannou známku a někdo si jí koupil přede mnou. Ale změna je život! Já jsem v minulosti byla Fashionviola, takže mi to nevadí. A hlavně to fashion je lepší. Aspoň lidi nebudou říkat, že se opičím po Shopaholicnicol,“ prohlásila dnes již bývalá Shopaholicadel v živém vysílání na TikToku. A jelikož má nyní oficiálně v názvu fashion, poprosila ji tak jedna ze sledujících o radu, jaký outfit je nejlepší na rande! „Kdyby bylo léto, tak bych ti doporučila šaty a nějaký balerínky. A kdyby nebylo léto a bylo takový to hnusný jaro, co je teď, tak bych ti doporučila nějaký hezký legíny, třeba nějaký hezký tílko a nakombinovala bych to s nějakým hezkým kabátkem nebo džínovou bundičkou. Néé, nemyslím vánoční legíny, ty už nenosím. Normální legíny,“ poradila jí Adéla.



Nebylo to ale jen na TikToku, kde sledující zajímalo, proč si Adéla změnila své jméno a proč použila zrovna název – fashion! „Ta je fashion asi tak, jako já jsem supermodel,“ napsal například jeden z uživatelů. Na sociální síti Facebook se někteří také rozčilovali, že Adélu zřejmě ani nenapadlo vložit nové jméno do Googlu, neboť by tak mohla zjistit, že jméno již patří obchodu se spodním prádlem s názvem Adel Fashion. Jiní ale oponovali, že se o stejný název nejedná… „Však má úplně jiné jméno než ten obchod. To bychom ale od některých chtěli moc. Někdy potřebují udělat z h*vna haló, aby nasbírali lajky od dalších, kteří neumí číst, a mají potřebu se jen vysmát,“ stálo například v jednom z komentářů.