pátek 31. května 2024

Randí Shopaholic Adel s devatenáctiletým chlapcem? Opět ji vyhodili z bytu a musí se stěhovat

 


Shopaholic Adel si našla nového kamaráda, který je podle lidí na sociálních sítích dokonce její nový přítel. Byli spolu v klubu a užili si podle ní krásný večer. V poslední době má bizarní influencerka velké problémy s bydlením. Už poněkolikáté ji opět měli vyhodit z bytu, kde bydlela.

Chtěla žít život slavné influencerky v Praze, chodit na drahé kávy a různé společenské akce. To se jí však moc nedařilo, a tak se opět rychle přesunula z Prahy pryč. Ani mimo hlavní město to nemá jednoduché. Stěhuje se z jednoho místa na druhé a nyní opět musí opustit byt, ve kterém se o ni starala slečna, která údajně pečuje i o další nemocné lidi. Od rozchodu s bývalým přítelem to bude už třetí místo, kam se Adel stěhuje. Bizarní influencerka Shopaholic Adel nemá trápení jen s bydlením, ale i s muži. Se svým bývalým přítelem Josefem „Pepou“ Gotovcem se nyní ostře pohádala na TikTok streamu, kde řešili i jejich sexuální život.

„A tobě se nelíbilo to, co jsem ti v posteli dělala?“ pokřikuje Adel na Gotovce na streamu. „Já vím, že Adéla toho je schopná, ale já se o tom nechci bavit,“ reaguje bývalý partner. Na streamu bylo ještě několik lidí včetně nové údajné lásky Adel Nicolase. „Ty jsi prase, když se neumíš vykoupat a prostě smradlavého č*ráka strkáš do pusy,“ kritizuje Gotovce další slečna na streamu. Nicolas má být devatenáctiletý mladík, který se nedávno s Adel spřátelil natolik, že za ním tiktokerka přišla i do práce a pozorovala ho, jak za barem umývá sklenice a streamuje na TikToku.


NOvý Song o Adélce

Lidé na sítích tak začali spekulovat, jestli se jedná o nějakého jejího nového nápadníka, či už dokonce přítele. Podle většiny však není možné, aby takový normální kluk chodil s Adel. Je mezi nimi rozdíl snad ve všem, tvrdí lidé. „Mně stejně nejde do hlavy, že třicetiletá Adéla se snaží sbalit dvacetiletého „kluka“. Já vím, že věk je jen číslo, ale oni dva jsou naprosto rozdílní. On obráží kluby, vyhledává společnost a Adéla je nonstop zalezlá ve své kobce a lidí se bojí,“ píše jeden z lidí na Facebooku. „Ať chodí Adéla třeba s velbloudem. Podstatný je, že se nebude rozmnožovat, a to je dobře,“ komentuje další.

Sama Adel se na jednom TikTok streamu svěřila, že momentálně s někým randí. Ačkoliv neřekla s kým, všem bylo hned jasné, kam vítr vane. Společně si šli prý také zatančit do klubu, kde se o ni podle jejích slov krásně staral. Svěřila se, jak do sebe házela jeden drink za druhým a vše prý i společně s panáky tvrdého alkoholu pila na ex. „Však ten borec je trans. Dříve byl baba a řadí se mezi LGBTQ+. Pokud vím, dřív tuto skupinu lidi strašně hejtila můra jedna šeredná,“ píše na Facebooku jedna slečna. „Ty lundro, ten kluk z tebe má akorát prdel! Ty ve své debilní naivitě čekáš, že ti padne k nohám. Na té diskotéce si byla všem pro smích ty celebrito,“ píše další.

Ačkoliv Adel tvrdí něco, Nicolas se k vztahu s ní moc nemá. Sám dokonce na TikTok streamu řekl, že by s ní nikdy nic neměl. „Ať si tvrdí, co chce. Já s ní nic nemám a ani mít nebudu,“ říká, že to měl Adel jasně vysvětlit. „Ona se mě ptala, jak dlouho se znám jako s Luckou. Já jsem řekl, že rok. A ona: ,takže když se budeme znát taky rok, tak se se mnou budeš taky líbat?’. A já: ,ne’,“ vysvětluje.

Odkaz

Největší problémy má Adel momentálně s bydlením. Jelikož prodala svůj byt, a to výrazně pod cenou, musí si hledat podnájmy. Po rozchodu s Gotovcevem se jí ujala kamarádka. Ta to s ní už jen po pár dnech přestala zvládat a měla ji dát do péče své známé, která se stará o další nemocné lidi. I u té však moc dlouho nevydržela a nyní se prý musí opět stěhovat. Kam se stěhuje, není jisté, sama o tom jak se redakci Antiyoutuber.cz svěřila, nechce mluvit. Nacházet by se její nový byt měl v Mikulášovicích.